It's a...! Donny van de Beek en Estelle Bergkamp maken geslacht eerste kindje bekend

Celebs door Jennifer

Begin november onthulden Donny van de Beek en Estelle Bergkamp dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Nu maakt het jonge stel ook bekend wat het geslacht wordt. Dit doen ze op een wel heel toepasselijke manier!

donny van de beek estelle bergkamp geslacht eerste kindje

Lees ook: Huh? Kersverse koppel Lars Veldwijk en Annemarie van der Baan nu alweer uit elkaar

Roze wolk

Donny en Estelle, dochter van Dennis Bergkamp, maken het geslacht van hun eerste kindje bekend met een fotoreeks op Instagram. Eerder vertelden ze het nieuws over hun eerste zwangerschap ook al via dit socialmediakanaal. Op een foto zien we hoe Donny - hoe kan het ook anders - tegen een voetbal schopt. Vervolgens verschijnt hier op de volgende foto roze rook uit. It's a girl! Het koppel leeft nu letterlijk en figuurlijk op een roze wolk.

Donny en Estelle

Momenteel wonen Donny en Estelle in Engeland, vanwege Donny's carrière bij voetbalclub Manchester United. Het stel is inmiddels alweer ruim twee jaar samen. Op Instagram stromen de lieve reacties binnen onder hun post over het geslacht van de baby. Zo reageert Demi de Boer, dochter van Ronald de Boer, met hartjesogen. En voetballer Soufiane Touzani geeft zijn "blessings".

Lees ook: Sarah van Soelen spreekt over relatie met André Hazes: "We hebben een pauze"

Beeld: Getty Images