FOTO: Donny van de Beek en Estelle Bergkamp krijgen hun eerste kindje!

Celebs door Jennifer

Ah, leuk babynieuws uit de voetbalwereld! Donny van de Beek en Estelle Bergkamp (ja, de dochter van Dennis) zijn in verwachting van hun eerste kindje. Via Instagram showt het jonge stel de eerste echo.

donny van de beek estelle bergkamp eerste kindje

Lees ook: Bibi en Waylon kondigen tweede baby op hilarische manier aan

Donny van de Beek

Donny van de Beek en zijn vriendin Estelle Bergkamp kondigen op Instagram hun zwangerschap aan. Onder een foto met de echo schrijven ze: "Blij om aan te kondigen dat we een kleintje verwachten." Donny van de Beek speelt sinds bij Manchester United, alhoewel hij aan spelen nog weinig toekomt. Tot nu toe heeft hij op het gebied van zijn voetbalcarrière bij Manchester nog niet veel geluk wat betreft speeltijd. Al mocht hij toevallig laatst wel weer wat minuten spelen in een wedstrijd tegen Atalanta. Het geluk waait ineens zijn kant op, want ook zijn relatie met Estelle, de dochter van Dennis Bergkamp, zit dus wel goed.

Estelle Bergkamp

In de zomer van 2019 maakten Donny en Estelle hun relatie bekend. Toen Donny zijn overstap maakte van Ajax naar Manchester United, schreef Estelle een heel lief bericht op Instagram voor haar vriend. Ze schreef onder andere hoe trots ze op hem is en dat ze altijd bij hem zal blijven. De transfer van haar vriend Donny betekende voor beiden een verandering in hun levens. Ze verhuisden daardoor namelijk allebei naar Engeland. Al was dat voor Estelle 'als thuiskomen'. Estelle groeide op in Londen, doordat haar vader vroeger een tijdje speelde bij de Engelse voetbalclub Arsenal.

Lees ook: Niet André maar Rachel Hazes verschijnt op verjaardag Sarah van Soelen