Niet André maar Rachel Hazes verschijnt op verjaardag Sarah van Soelen

Celebs door Elsemieke

Dat het op dit moment niet zo lekker gaat met André Hazes, is een understatement. De zanger heeft een burn-out, maar daar blijft het niet bij. De roddels gaan dat hij en influencer Sarah van Soelen uit elkaar zijn. Ondertussen verschijnt zijn moeder Rachel Hazes wel gewoon op het verjaardagsfeestje van Sarah. Dave Roelvink is ondertussen vader geworden van een zoontje en schreeuwt zijn geluk van de daken.

Foto: BrunoPress
Lees ook: Monique Westenberg spreekt zich uit over 'nieuwe liefde'

Rachel Hazes naar verjaardag schoondochter Sarah van Soelen

Het is nog niet zo lang geleden dat André Hazes aankondigde dat hij een burn-out heeft. De media heeft er haar handen vol aan, want niet iedereen gelooft dat de zanger even minder in the picture is omdat het hem allemaal te veel zou zijn worden. Veel mensen denken namelijk dat het tussen hem en Sarah van Soelen niet zo goed gaat. De initialen waren namelijk al uit de Instagram-bio verdwenen en dat is nooit een goed teken. Uiteindelijk bleek dat André in Spanje zat om bij te komen van alles. Sarah kreeg ondertussen professionele hulp, omdat zij niet goed om wist te gaan met alle media-aandacht. Boze tongen zeggen dat ze werd behandeld voor een cocaïne verslaving, maar dat is nooit bevestigd. 

Taart voor Rachel

De roddels gaan dus dat André en Sarah uit elkaar zouden zijn, maar gisteren was de influencer jarig. Of André op haar feestje verscheen is niet duidelijk, maar schoonmoeder Rachel in ieder geval wel! Zou dit betekenen dat het toch allemaal koek en ei is tussen de zanger en de influencer? Rachel laat op haar InstaStories weten dat ze van de partij is op de verjaardag van haar (ex?)schoondochter. "Gefeliciteerd lieve schat. Tot dadelijk."

Dave Roelvink is vader geworden

Ondertussen is er goed nieuws bij Dave Roelvink (27) en zijn vriendin Jazzlynn. Zij zijn namelijk ouders geworden van hun eerste kindje. Dave en Jazzlynn zijn op 30 oktober de trotse ouders van Dean Roelvink geworden. “Vernoemd naar en eerbetoon aan me aller liefste omaatje (Dien) in de hemel 🙏🏻💙 wat zal je trots zijn daar boven💫 🙏🏻 Jazz je bent een kampioen ❤️ Hou van jullie." Dave en Jazzlyn waren tussen 2013 en 2015 al een setje en kwamen anderhalf jaar geleden weer bij elkaar. En dat heeft dus al snel zijn vruchten afgeworpen!

Lees ook: André en Sarah zetten matching tattoo met beladen boodschap: 'Supervet en supersexy'