Bibi Breijman is weer thuis na ziekenhuisopname

Celebs door Elsemieke

Vorige week kondigde Bibi Breijman op een hilarische manier aan dat ze weer zwanger is van haar vriend Waylon. En hoewel de twee daar dolblij mee zijn, moest Bibi al snel worden opgenomen in het ziekenhuis vanwege extreme misselijkheid en braken. Gelukkig is ze nu weer thuis bij Waylon en dochtertje Teddy. "Iedereen zorgt heel goed voor me."

Foto: Brunopress

Lees ook: FOTO: Bibi en Waylon kondigen tweede baby op hilarische manier aan

Bibi Breijman weer thuis na ziekenhuisopname

Zondagavond maakten Bibi en Waylon bekend in verwachting te zijn van hun tweede spruit. Ze deden dit niet met een schattig, klef kiekje, maar door middel van een aantal hilarische memes. In de caption schreef ze: "Met jou wil ik een elftal." Helaas had Bibi ook tijdens haar eerste zwangerschap al snel last van hyperemesis gravidarum, ofwel extreme misselijkheid die zwangere vrouwen ervaren. Dit gaat gepaard met veel overgeven, waardoor de kans op uitdroging bestaat. Tijdens de zwangerschap van Teddy was de zangeres en vlogger ook al meerdere keren opgenomen met uitdrogingsverschijnselen. 

'Slapen, eten. braken'

Inmiddels gaat het een stuk beter met Bibi. 'Veel vragen of ik weer thuis ben en hoe het met me gaat. Ik ben weer thuis en iedereen zorgt heel goed voor me', schrijft ze op haar Instagram. 'Slapen, eten, braken valt me minder zwaar deze zwangerschap, omdat ik nu weet dat het ook echt weer voorbij gaat. En dat het vast een teken is dat het goed gaat met kleine bebe.'

Lovestory Bibi Breijman en Waylon

Bibi en Waylon Bibi en Waylon begonnen ooit als duo in het zangprogramma It Takes Two. Op dat moment had Bibi nog een relatie, maar al snel was duidelijk dat er meer zat tussen haar en Waylon. Tijdens het programma uit 2017 sloeg de vonk namelijk direct over. Een jaar later werd op 24 november 2018 hun eerste kindje Teddy geboren. Op 22-jarige leeftijd kreeg Waylon zijn inmiddels 18-jarige zoon Dylan uit een vorig huwelijk. In 2020 vertelde hij tegen &C dat zijn zoon er bijna elk weekend is: "Hij is knettergek met zijn kleine zusje." De band tussen vader en zoon is inmiddels goed en ook bezoekt Waylon's zoon zijn halfzusje regelmatig. 

Lees ook: 16x de mooiste babynamen met twee lettergrepen