Lifestyle / Celebs
Celebs

Marco Borsato blikt terug: 'Scheiding is grootste fout in mijn leven'

Het kan je niet ontgaan zijn dat Marco Borsato roerige jaren achter de rug heeft. Van het affaireschandaal naar een burn-out naar een gestrand huwelijk. In de online serie 'Op de gevoelige plaat' van fotograaf William Rutten blikt Marco terug op zijn leven in de schijnwerpers. Als hij wordt gevraagd naar de grootste fout, dan noemt hij de scheiding met Leontine.

marco borsato

Lees ook: Marco Borsato schrijft emotioneel afscheidslied voor Leontine 

Grootste fout

Aan de hand van meerdere beelden uit de archieven, nemen William en Marco een tripje down memory lane. Aan het eind van de aflevering komt natuurlijk de veelbesproken scheiding met Leontine ter sprake. Als de fotograaf vraagt naar waar Marco de afgelopen 31 jaar het meest spijt van heeft gehad, zegt Marco resoluut: "Dat is mijn scheiding. Dat vind ik... dat heeft erin gehakt."

Diep dal

Begin 2020 kampte Marco met een flinke burn-out, daarna volgde de scheiding. Hij ging van de radar, volgens de roddelpers 'dook hij onder' bij zijn moeder Mary in Alkmaar. Gelukkig gaat het nu beter met de zanger. "Ik ben uit een diep dal geklommen. Ik heb het even lastig gehad, maar ik kijk nu met goede moed vooruit. Het gaat goed met de kids, met Leontine, met mij."

Bekijk de aflevering van Op de gevoelige plaat met Marco Borsato terug.

Lees ook: Wow: Zoon van Sylvie Meis is de kopie van zijn moeder

Beeld: Brunopress