Lifestyle / Celebs
Celebs

Prins Harry gaat weer samenwerken met Oprah

De samenwerking tussen Prins Harry en Oprah Winfrey is blijkbaar erg goed bevallen. Na het spraakmakende interview met Meghan Markle, hebben The Duke of Sussex en de koningin van de talkshows een nieuw project.

prins harry

Lees ook: Marco Borsato blikt terug: 'Scheiding is grootste fout in mijn leven'

Geen schaamte over mentale gezondheid

Apple TV+ kondigde maandag The Me You Can't See aan. In deze documentaireserie komen meerdere experts en beroemdheden, waaronder Lady Gaga(!), aan het woord over mentale gezondheid. Een onderwerp dat vanwege de wereldwijde coronacrisis belangrijker is dan ooit. Dat beaamt ook Oprah: "Er is een onmiddelijke noodzaak om de schaamte rondom mentale gezondheid te vervangen door wijsheid, medeleven en eerlijkheid". Met de nieuwe docuserie hoopt Oprah het gesprek over mental health de starten.

In hetzelfde schuitje

"We zijn geboren met verschillende levens, opgevoed in andere omgevingen en hebben daarom andere ervaringen. Maar onze gedeelde ervaring is dat we allemaal mens zijn", aldus Prins Harry. "De meeste van ons dragen een onopgelost trauma, verlies, rouw wat erg persoonlijk is. Toch heeft het afgelopen jaar ons laten zien dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Ik hoop dat deze serie laat zien dat er macht schuilt in kwetsbaarheid, verbondenheid in empathie, en kracht in eerlijkheid."

Wij zijn benieuwd! The Me You Can't See zal vanaf 21 mei te zien bij Apple TV+, de streamingdienst van Apple.

the me you can't see

Lees ook: Wow: Zoon van Sylvie Meis is de kopie van zijn moeder