Om deze reden wil Meghan Markle geen getuige tijdens de bruiloft

Celebs door Michelle Habets

Over vijf dagen zullen prins Harry en actrice Meghan elkaar dan eindelijk het ja-woord geven. En hoe dichter we bij de grote dag komen, hoe meer juicy details we te weten komen. Zo werd eerder al bekend dat de ex-vriendin van prins Harry aanwezig zal zijn en de Spice Girls zullen optreden. En nu komt ook aan het licht dat Meghan geen getuige wil hebben tijdens de bruiloft. Hoewel dit zeer uitzonderlijk is, is haar reden wel hartstikke lief.

Lees ook: Te grappig dit: zo zullen de kinderen van Prins Harry en Meghan Markle er uitzien

Vrienden zijn gelijk

Op 5 mei maakte Kensington Palace bekend dat Meghan Markle geen getuige zal hebben tijdens de koninklijke bruiloft op 19 mei. Eerder werd al gespeculeerd dat de Amerikaanse actrice zou kiezen voor één van haar beste vrienden, maar een woordvoerder heeft laten weten dat Meghan dit toch niet wil. De reden? Ze is heel close met haar hele vriendengroep en wil de ene vriend niet boven de ander verkiezen. 

Wel bruidsmeisjes

In plaats van een 'maid of honor' kiest Meghan voor bruidsmeisjes tijdens de bruiloft. En dit zullen niet zomaar bruidsmeisjes zijn, maar kinderen die belangrijk zijn voor prins Harry en Meghan. Er is dus een gote kans dat prinses Charlotte en prins George op 19 mei een grote rol zullen spelen tijdens de grote dag. Hoe schattig is dat!

Beeld: Brunopress, Giphy

Lees ook: Oh dear: Dit mag Meghan Markle straks allemaal niet meer