Oh no: Vader Meghan Markle zal niet bij huwelijk aanwezig zijn na fotoschandaal

Celebs door Michelle Habets

Oh dear, een paar dagen voor het langverwachte huwelijk van Meghan Markle en prins Harry gaat er van alles mis. Gisteren kwam namelijk aan het licht dat de vader van Meghan duizenden ponden heeft gekregen voor een aantal foto's. Hij liet zich zogenaamd 'spontaan' fotograferen door paparazzi, maar heeft hier nu spijt van. En dat heeft grote gevolgen voor de royal wedding aankomende zaterdag.

Moeder Doria geeft Meghan weg

 

Niet naar Engeland

Thomas Markle zou zijn dochter aanstaande zaterdag leiden naar het altaar, maar volgens de website TMZ is dit plan nu gewijzigd. De moeder van de bruid, Doria Ragland, gaat haar nu weggeven. De Amerikaanse website melde dat de vader van Meghan niet naar Engeland zou reizen voor de royal wedding. Hij wil "de koninklijke familie niet verder in verlegenheid brengen". Ook zou Thomas een hartaanval hebben gehad, deze werd veroorzaakt door alle stress rondom de bruiloft van zijn dochter en de prins. 

Moeder

Het nieuwe plan is dat moeder Doria Meghan zal weggeven. Zij zou haar dochter al vanuit haar hotel naar de kerk vergezellen, maar zij krijgt er nu een extra taak bij. Tot nu zijn dit nog geruchten, want een woordvoerder van Kensington Palace wil geen commentaar geven op de vraag of Thomas nu wel of niet zijn dochter naar het altaar begeleidt. 

Aanstaande zaterdag zullen we het zeker weten, want dan stappen Meghan en prins Harry in het huwelijksbootje.

Lees ook: Oh dear: Dit mag Meghan Markle straks allemaal niet meer 

Beeld: Brunopress