Foto's: Meghan Markle en prins Harry gaan op huwelijksreis naar dit paradijs

Celebs door Michelle Habets

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover. Dan zullen prins Harry en Meghan Markle elkaar het ja-woord geven. En in aanloop naar het grote event, stromen er met de dag meer geruchten binnen. Zo weet Daily Mail te vertellen dat de tortelduifjes voor hun welverdiende huwelijksreis zullen afreizen naar een droomlocatie in Namibië. En bij het zien van de foto's voel je gegarandeerd een steek van jaloezie.

Meghan en Harry huwelijksreis

Lees ook: Vader Meghan Markle ontving duizenden ponden voor foto’s: ‘Hij schaamt zich dood’

Rust en stilte

Volgens meerdere bronnen zal het stel naar Namibië afreizen om daar in alle rust en stilte na te kunnen genieten van de grote dag. De lovebirds zullen verblijven in het Hoanib Valley Camp van Natural Selection in Kaokoland. Het resort opent deze maand voor het eerst haar deuren, dus Harry en Meghan hebben een primeurtje te pakken.

Uitzicht

Een nachtje verblijven in deze paradijselijke luxe-tenten is niet voor iedereen. Voor één nacht tik je namelijk een dikke 500 pond af, maar daar krijg je wel een adembenemend uitzicht voor terug. En het koppel hoeft zich geen zorgen te maken over pottenkijkers, want het dichtsbijzijnde dorpje is zo'n vier uur rijden. Ze kunnen dus echt in alle rust genieten van de prachtige omgeving. En van elkaar natuurlijk.

Lees ook: Dit is wat we weten over de bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle

Beeld: Brunopress