Lifestyle / Celebs
Celebs

De Spice Girls gaan optreden tijdens de Royal Wedding

Oh dear, de Royal Wedding van Harry en Megan heeft nog niet eens plaatsgevonden en gaat nu al de boeken in. En nee, niet om de jurk, de taart of de locatie, maar om een optreden van niemand minder dan de Spice Girls. Yes!

Mel B praatte haar mond voorbij

Megan belde Mel B even op en zei ‘I tell you what I want what I really really want!’. Mel B begreep het en trommelde alle Spice Girls op voor hét evenement van het jaar: de Royal Wedding van prins Harry en Megan Markle. Grapje natuurlijk, hoewel het geweldig zou zijn als het echt zo was gelopen. 

Hoe het wel ging: In de talkshow Real Daytime vertelt Mel B dat alle Spice Girls zijn uitgenodigd op de bruiloft. Op de vraag of ze gaan optreden, reageert Mel B met een betekenisvolle blik en ‘Ik ga weg, ik ga ontslagen worden.’ Oeeeh!

Lees ook: Kate Middleton breekt dresscode BAFTA Awards en mensen zijn boos

Speculaties

Er wordt al weken gespeculeerd over een mogelijke comeback van de razend populaire meidengroep. Begin februari waren Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Melanie Brown en Geri Halliwel allemaal in London, waardoor er flink wat geruchten ontstonden. 

Lees ook: Het is officieel: deze acteurs gaan Meghan Markle en prins Harry spelen in de film