Lifestyle / Celebs
Celebs

Het is officieel: deze acteurs gaan Meghan Markle en prins Harry spelen in de film

Sinds de aankondiging van de verloving van prins Harry met voormalige Suits-actrice Meghan Markle, is de wereld op zijn zachts gezegd geobsedeerd door het royal couple. Slechts een paar weken erna werd bekend gemaakt dat er een TV-film werd gemaakt over het stel. De makers laten er geen gras over groeien, want inmiddels zijn de rollen van Meghan en Harry gecast.

meghan markle prins harry film

Lees ook: Oh dear! Meghan Markle breekt een koninklijke regel

Koninklijk liefdesverhaal

De zogeheten 'Lifetime movie' zal 'Harry & Meghan: The Royal Love Story' gaan heten en verschijnt ergens in 2018. Wanneer is niet precies duidelijk. Wat dus wél recent bekend gemaakt is, zijn de namen van de acteur en de actrice die Harry en Meghan zullen spelen. 

De rol van Meghan zal vertolkt worden door actrice Parisa Fitz-Henly, die wat ons betreft sprékend lijkt op de prinses to be. Parisa ken je misschien van de serie Jessica Jones of Luke Cage. Ook speelde ze een paar kleine rolletjes in films. 

De acteur Murray Fraser, die Harry zal spelen, kan ook uitstekend door voor een lookalike. Zie de foto's hieronder.

Plot van de film

De film zal het liefdesverhaal van Harry en Meghan volgen vanaf de dag dat ze elkaar ontmoetten tot de overweldigende media-aandacht rondom hun verloving. Ook zal in de film te zien zijn hoe Meghan en Harry door gemeenschappelijke vrienden aan elkaar zijn gekoppeld en het leven van Meghan als gescheiden Amerikaanse actrice.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook: 27 x trouwtradities waar prins Harry en Meghan zich aan moeten houden