Lifestyle / Celebs
Celebs

Schrijver Kluun gaat trouwen (en dit is de gelukkige)

Raymond van de Klundert, beter bekend als schrijver Kluun, stapt in het huwelijksbootje. En niet met zomaar iemand, namelijk met zijn juf...

kluun

Trouwen met zijn juf

De 57-jarige schrijver van onder meer Komt een vrouw bij de dokter laat via Instagram weten dat hij zijn vriendin Anne ten huwelijk heeft gevraagd. Afgelopen woensdag ging hij tijdens een diner op één knie.

"Twee jaar geleden stapte Anne de Jong mijn woonark in om te praten over een goeie titel voor haar boek", vertelt Kluun bij de Instagram-post. "Anne was mijn juf geweest het jaar ervoor, ik volgde mijn opleiding tot coach bij haar opleidingsinstituut. Het ging al snel niet meer over het boek, maar over het leven en de liefde. De avond knetterde, we raakten niet uitgepraat en uitgelachen. Rond middernacht ging ze naar huis en liet ze me totaal van de kaart achter."

"We zijn twee jaar verder. Nog elke dag ben ik onder de indruk van de intelligentie, humor, schoonheid en liefde van haar. Elke dag ben ik dankbaar dat zo'n geweldige vrouw van mij houdt." Tijdens een etentje waar ook hun kinderen bijwaren stelde Kluun de grote vraag. "Ze zei ja. Mijn juf wordt mijn vrouw."

Lees ook: Tony Chocolonely komt met nieuw biertje dat smaakt naar chocolademilkshake!

Beeld: Brunopress