Tony Chocolonely komt met nieuw biertje dat smaakt naar chocolademilkshake!

Vrije tijd door Angel

Naast de Tony’s Chocolate Milk Stout bier van 2016 is er nu een nieuwe biersmaak van ons favoriete chocolademerk: de Tony’s Hopolonely. Dit zoete biertje is gebrouwd in samenwerking met de Schotse bierbrouwerij BrewDog.

tony chocolonely bier

Lees ook: Oh no! Tony's Chocolonely haalt deze populaire smaak uit de schappen

Tony’s Hopolonely

Dit vrolijke biertje heeft de smaak van frambozen en witte chocolademilkshake bier. Het klinkt in ieder geval enorm lekker en zoet! De samenwerking met BrewDog is honderd procent milieuvriendelijk én Tony Chocolonely zorgt voor slaafvrije chocoladeproductie. Niet alleen een lekker biertje, maar ook een vriendelijk proces dus.

Only in the UK

De Tony’s Hopolonely wordt deze maand uitgebracht in Groot-Brittannië. Je kunt het biertje alleen krijgen als je een maandelijks abonnement neemt op de bierboxen van BrewDog. Deze bier wordt namelijk een onderdeel van de speciale BrewDog and Friends Beer Box. We hopen natuurlijk dat de Hopolonely ook in Nederland wordt gelanceerd. Of dat komt, is nog niet bekend. We blijven hoop houden, want Tony’s is natuurlijk een Nederlands bedrijf. Dat wordt afwachten dus!

Lees ook: YUM! Bij Lidl koop je nu Bailey's Magnums