Openhartig: Dit is wat Pamela Anderson écht vindt van trio's en groepsseks

Celebs door Redactie Ze.nl

Als je de blonde babe met flinke voorgevel ziet, zou je denken dat het een stoeipoes ten top is. Trio's, groepsseks, laat maar komen! Toch blijkt de realiteit anders voor voormalig Playmate Pamela Anderson. Tussen de lakens is ze namelijk een andere Pam dan we altijd dachten. Sterker nog, de 51-jarige voormalige actrice heeft "nog nooit een trio of groepsseks gehad dat positief eindigde." 

Jaloezie

Het is in een interview aan magazine Dazed dat Pam openhartig over haar seksleven vertelt. Volgens haar heeft ze nog nooit een trio of groepsseks gehad dat positief eindigde. Hoe dat dan komt? "Al mijn partners waren te jaloers, behalve een man die fantaseerde over mij met een andere vrouw en alleen wilde toekijken”, aldus de blondine. Volgens haar klinkt een trio verleidelijker dan het daadwerkelijk is. 

Romantiek

Ze mag in 1990 dan wel uitgeroepen zijn tot Playmate of the Year, in bed is Pam juist een romanticus ten top. "Ik kan niet van seks genieten zonder liefde en toewijding. Het gaat niet om routine of uitsloven, maar om intimiteit en het delen van geheimen.” In plaats van onpersoonlijke seks met meerdere mensen, duikt ze liever het bed in met iemand van wie ze echt houdt. Aan het eind van de dag zijn het net mensen, hè? 

 

🇫🇷 winning chooses you ⭐️

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Lees ook: Zo vaak hebben jouw leeftijdsgenoten seks

Beeld: Brunopress