Huh? Kersverse koppel Lars Veldwijk en Annemarie van der Baan nu alweer uit elkaar

Celebs door Jennifer

Het nieuwste BN'er-koppel Lars Veldwijk en Annemarie van der Baan was nog niet eens volledig en public, maar is nu alweer uit elkaar. Instagram-kanaal Juicechannel was eerder al de eerste met het liefdesnieuws. Nu zijn zij ook degene die het droevige gerucht naar buiten brengen.

lars veldwijk annemarie van der baan

Lees ook: Vreselijk: er is vannacht ingebroken bij vlogger Monica Geuze

Lars Veldwijk

Het was nooit officieel dat Lars en Annemarie een setje waren. Toch waren ze waarschijnlijk wel echt bij elkaar. Zo plaatste Lars in zomer 2021 een video, waarin hij zat te facetimen met een onbekende lady. De bijgevoegde emoji met hartjesogen in deze post maakten het wel obvious... Dan vind je iemand toch wel erg leuk. Later ontstonden ook roddels dat Annemarie de ouders en kinderen van Lars had ontmoet. Het leek dus een goed koppel die dacht aan de toekomst, maar kennelijk niet het perfecte koppel.

juicechannel lars veldwijk annemarie uit elkaar

Lars en Annemarie uit elkaar

Lars en Annemarie hun kersverse relatie is waarschijnlijk stukgelopen voor Lars zijn vertrek vanuit Nederland. Hij zit op dit moment in Zuid-Korea vanwege zijn voetbalcarrière, maar Annemarie zit daar dus kennelijk niet. Waarom het koppel uit elkaar is, dat is niet bekend. Echt veel weten we ook niet over Annemarie. Alleen dat ze qua uiterlijk wel wat weg heeft van Lars zijn bekende ex Monica Geuze. Hij heeft duidelijk een bepaald type.

Monica Geuze

Op de Instagram van Juicechannel reageert een volger "dat het best hypocriet is van Lars". Blijkbaar had hij moeite met het feit, dat Monica haar nieuwe vriend Robbert al snel voorstelde aan het dochtertje van haar en Lars. De volger schrijft: "Hij wilde dat het eerst allemaal goed zat en 'geen scharrel', voordat Zara-Lizzy hem ontmoette." Overigens weet ze niet honderd procent zeker of het zo zat. Wel weten we dat Lars inderdaad wat moeite had met een nieuwe liefde in Monica's leven, omdat ze samen een kind hebben. Dit verhaal krijgt vást nog een staartje.

juicechannel lars veldwijk relatie

Lees ook: Temptation-Delphine vertelt over alle dingen die ze bij Bert heeft uitgehaald tijdens hun relatie

Beeld: Brunopress