Vreselijk: er is vannacht ingebroken bij vlogger Monica Geuze

Celebs door Jeanine

Even een nachtje in een hotel slapen omdat je last minute niet meer op vakantie kunt. Het zat haar al niet mee, maar de 25-jarige vlogger Monica Geuze kwam vanmorgen van een koude kermis thuis toen bleek dat iemand bij haar heeft ingebroken.

Inbraak Monica Geuze

Lees ook: Sarah Turney gebruikte TikTok om de moordenaar van haar zus op te pakken

Onbegrijpelijk

Monica is kotsmisselijk, woedend en verdrietig, meldt ze via haar Instagram Stories: “Onbegrijpelijk dat een staycation op vijftien kilometer afstand al niet meer mogelijk is... Dat je in je eigen huis waar je je veilig hoort te voelen en waar je kind woont dit soort dingen moeten gebeuren maakt me kotsmisselijk, woedend en verdrietig!! Walgelijk.”

Vakantie in eigen land

Monica zou gisteren eigenlijk naar Curaçao vertrekken voor een welverdiende vakantie, maar haar plannen vielen op het laatste moment in het water. Het land is alsnog overgegaan op code oranje en dus hebben zij en haar vriend besloten om te annuleren. In plaats daarvan hebben ze een nachtje doorgebracht in het Amsterdamse Conservatorium Hotel. Moet kunnen, zou je denken. Vanmorgen bleek dat inbrekers van de situatie misbruik hebben gemaakt en een ruit hebben ingeslagen. Gelukkig waren Monica, Robbert en ook dochtertje Zara-Lizzy niet thuis. Of Monica aangifte gaat doen en hoe het verder zit met de inbraak, wordt nog verder onderzocht.

Bron: RTL Boulevard / Beeld: BrunoPress

Lees ook: Baby nieuws! Nienke Plas is in verwachting van tweede kindje