Emotionele Lars Veldwijk ziet Zara-Lizzy (4) weer vertrekken: "ga je missen"

Celebs door Elsemieke

Lars Veldwijk kennen we als de ex van Monica Geuze en de vader van hun dochtertje Zara-Lizzy, maar ook als voetballer. Waar zijn ex Monica in Amsterdam woont, zit Lars voorlopig in Zuid-Korea voor zijn carrière. Dochtertje Zara-Lizzy kwam hem drie weken opzoeken, maar het afscheid valt de twee zwaar. 

Zien: Lars Veldwijk aan het daten met voormalig Love Island deelneemster

Zara-Lizzy, het dochtertje van Monica Geuze en Lars Veldwijk, gaat na drie weken bij haar vader in Zuid-Korea weer naar huis. Op Instagram post de voetballer een emotionele post van het afscheid. “Ik hou zo veel van je, mijn kleine meid", luidt de caption. “Moeilijk om mijn gevoelens en emoties te omschrijven. Achttien geweldige dagen en zo veel nieuwe herinneringen”, schrijft Veldwijk bij een aantal foto’s waarop hij zijn 4-jarige dochtertje knuffelt op het vliegveld.

Vliegreis met oma

Zara-Lizzy vloog samen met haar oma, de moeder van Lars, naar Zuid-Korea. Monica had er wel vertrouwen in dat het goedkomt. "Ik gun het haar echt enorm en ik gun het hem ook echt enorm, maar ik vind het wel lastig. Ze heeft er zelf superveel zin in. Ze is nu op een leeftijd dat ze zich die dingen gaat herinneren. Toch blijft Monica de situatie enorm lastig vinden. "Ik weet dat ik niet aan dingen moet denken die de worst case scenario zijn, maar dat ga je wel doen." Lars Veldwijk en Monica Geuze hadden vanaf december 2016 een relatie. Eind 2019 gingen de twee definitief uit elkaar. Inmiddels heeft Monica een relatie met makelaar Robbert Kroeze.