Foto: Meghan Markle krijgt kritiek op 'te korte' jurk

Celebs door Laura

Van Hollywood-actrice naar vrouw van prins Harry, het moet even wennen zijn. Meghan Markle heeft er nu ruim 100 dagen op zitten als Duchess of Sussex, maar dat was niet zonder een schandaaltje hier en daar. Zo gooit haar vader al maandenlang modder naar de Britse royals via persinterviews. Daarnaast worden de outfits van de Duchess bij elk formeel en informeel uitstapje zwaar bekritiseerd. Gisteravond was het weer raak.

meghan markle

Lees ook: Opnieuw drama met vader Meghan Markle: 'Misschien is het beter voor jullie als ik dood zou zijn'

Te sexy jurk

Harry en Meghan waren gisteren naar een optreden van het toneelstuk Hamilton voor het goede doel Sentebale. De prins is de medeoprichter van het goede doel dat kinderen met HIV helpt in Lesotho en Botswana. Het was de jurk die Meghan gisteren droeg die de gevoelige snaar raakte. Té sexy volgens velen. Oordeel zelf:

Blote knieën

Hij was te kort, gonst het online. Volgens het koninklijke protocol mag een royal lady namelijk niet haar blote knieën laten zien in een jurk of rok. Door als vertegenwoordiger voor een 'korte' jurk te kiezen, zou ze het Britse koningshuis niet goed neerzetten. Anderen vinden dat ze met deze outfitkeuze de aandacht wil trekken. 

Het Britse koningshuis lijkt zelf niet heel veel moeite met te 'sexy jurk' te hebben. Het Twitter-account van Kensington Palace retweete een foto waarop Meghans beenpartij goed te zien is.

 
Volg je ons (@Ze.nl) op Instagram?
Ik heb Instagram en ik volg Ze.nl
Ik heb Instagram, maar ik volg Ze.nl niet
Ik heb geen Instagram
 
 
 
 
 
 
 

Lees ook: Linda en Johnny de Mol in tranen door emotioneel lied tijdens Linda's Zomerweek

Beeld: Brunopress