Opnieuw drama met vader Meghan Markle: 'Misschien is het beter voor jullie als ik dood zou zijn'

Celebs door Roos

Daar gaan we weer. Het is bijna knap hoe Thomas Markle het telkens weer voor elkaar bokst om in de publiciteit te komen. Dit keer gaat het over een telefoongesprek tussen hem en prins Harry. Thomas: “Harry zei tegen mij dat ik nooit naar de pers moest stappen. Dat het zou eindigen in tranen." En waar eindigt het in? Precies.

'Ze eten je levend op'

En Harry had gelijk, want een drama is het zeker. De 74-jarige Thomas vertelt onder andere hoe hij de hoorn erop gooide toen prins Harry hem telefonisch confronteerde met het paparazzifoto schandaal. “Harry zei tegen mij dat ik nooit naar de pers moest stappen. Dat het zou eindigen in tranen. ‘Ze eten je levend op.’ En hij had gelijk”, zegt Thomas. Waarom Thomas dan toch wéér naar de pers is gestapt is voor iedereen een raadsel.

En het wordt nog erger, want vader Markle zou vlak voordat hij de hoorn erop gooide gezegd hebben: ”Misschien is het beter voor jullie als ik dood zou zijn. Dan kunnen jullie doen alsof jullie verdrietig zijn.” Hoewel het er wel op lijkt, meent Harry’s schoonvader toch niet boos te zijn. “Ik houd van hen. Ik wens ze het beste. Maar voor de rest: fuck it. Ik ben er klaar mee.”

Ingrijpen koningin Elizabeth

Hoewel het beter zou zijn om de pers niet opnieuw op te zoeken als je 'er klaar mee bent', komt dit het Britse koningshuis waarschijnlijk wel goed uit. Zij zijn namelijk ook redelijk klaar met hem, zo bleek eerder al. Zelfs koningin Elizabeth besloot dat nu maar eens afgelopen moest zijn met het drama rondom papa Markle. Volgens de Britse pers overwogen ze drie opties om hem de mond te snoeren. Of Meghan zoekt contact met haar pa óf ze zoeken een tussenpersoon óf het contact wordt helemaal verbroken. 

Hoewel iedereen er klaar mee lijkt te zijn, krijgt dit verhaal vast en zeker nog een staartje...

Lees ook: Crisis bij de royals door loslippige vader van Meghan Markle

Beeld: Brunopress