Crisis bij de royals door loslippige vader van Meghan Markle

Celebs door Laura

Pfff... Probeer je net te settelen in je überchique VIP-familie, zet je vader je op internationale televisie te kakken met allerlei bizarre uitspraken. Gê-nant. Sinds de vader van Meghan Markle niet aanwezig mocht zijn bij de bruiloft van zijn dochter, doet hij het ene na het andere boekje open in betaalde interviews met de pers. Vooral The Queen is not amused met de uitspraken die de kersverse schoonvader van haar kleinzoon doet tegen de pers. De Britse koninklijke familie zou nu in crisisberaad gaan. 

meghan markle

Lees ook: Meghan Markle mist oude leventje

Woeste royals

Sinds het sprookjeshuwelijk van Harry en Meghan in mei, zoekt Thomas Markle bijna wekelijks de pers op. In de interviews vertelt hij hoe hij graag weer met Meghan in contact wil komen en hoe hij merkt dat ze 'doodsbang' wordt van haar nieuwe rol als Duchess. Ook deelt hij details over persoonlijke gesprekken met Harry. Volgens Thomas zou de prins zich geen zorgen maken over Brexit en vinden dat we president Trump een kans moeten geven. Een absolute no go, want volgens protocol mogen de leden van de koninklijke familie geen publieke uitspraken doen over politiek.

Verzoenen of contact verbreken

De royals zitten met hun handen in het getoupeerde haar over wat ze moeten doen met de loslippige Thomas. Volgens de Britse pers overwegen ze nu drie opties om hem de mond te snoeren. Of Meghan zoekt contact met haar pa óf ze zoeken een tussenpersoon óf het contact wordt helemaal verbroken.

Wij gokken dat alleen optie één gaat werken bij Thom. Zelf droeg hij vorige week ook een 'oplossing' aan: "Wellicht zou het makkelijker voor Meghan zijn als ik dood ga", zei hij in een interview. "Iedereen zou met haar meeleven. Maar ik hoop dat we het weer goed kunnen maken. Ik zou het verschrikkelijk vinden om dood te gaan terwijl ik haar nooit meer zou hebben gesproken."

Wordt vast en zeker vervolgd...

Lees ook: Wietze de Jager krijgt op zijn sodemieter van de opvoedpolitie

Beeld: Brunopress