Will Smith over niet-monogame relatie: 'Mooiste blijk van liefde'

Celebs door Jennifer

Will Smith en Jada en deden er jaren al vaag over, maar nu heeft Will toch openlijk verteld over zijn niet-monogame relatie met Jada Pinkett-Smith. Will vertelt in een interview met 'GQ': "Jada heeft nooit geloofd in een traditioneel huwelijk." Dat het koppel hier makkelijk over praat bewijst weer waarom ze als Hollywoods meest transparante en kwetsbare koppel worden gezien.

Lees ook: Deze celebrity koppels hebben een open relatie

Will Smith en Jada

In het interview met magazine GQ vertelt de acteur hoe zijn vrouw is opgegroeid tussen familieleden met een onconventionele relatie. Ze hebben samen veel diepe gesprekken gevoerd over wat perfectie is in een relatie. "Wat is een perfecte manier om met elkaar om te gaan? Voor een groot deel van onze relatie kozen we daarbij voor monogamie, ook al zagen we dat nooit als enige optie."

Elkaar vertrouwen

Op een bepaald punt in de relatie werd de relatie tussen Will en Jada niet meer monogaam. Will vertelt dat ze elkaar vertrouwen en vrijheid geven met de overtuiging dat ieder zijn eigen weg moet vinden. Hij benadrukt wel: "Ik zeg niet dat iedereen dat moet doen. Maar de ervaring die de vrijheid en onvoorwaardelijke steun mij geeft, is voor mij de mooiste blijk van liefde."

Doen wat je wil

In 2013 zei Jada in een interview al: "Ik heb altijd tegen Will gezegd: 'Je kan doen wat je wil, zolang je jezelf daarna maar in je spiegel kunt aankijken.' Ik ben hier als zijn partner, maar ik ga niet vertellen wat hij wel of niet moet doen. Hij moet beslissen wie hij wil zijn. En vice versa."

Lees ook: Jada Pinkett Smith: 'Ik was verslaafd aan seks'

Beeld: Getty