Lifestyle / Celebs
Celebs

Lady Gaga heropent donderdag de Westfield Mall in Leidschendam

Little Monsters opgelet! Op vrijdag 1 oktober komt Lady Gaga’s nieuwe duettenalbum Love For Sale met Tony Bennett uit, maar donderdag kun je al een voorproefje krijgen. Op 30 september vindt de speciale releaseparty plaats via een streamconcert van Westfield Mall.

Lees ook: Ariana Grande zag er 13 jaar geleden uit als een ander mens

Wereldwijde releaseparty

Tijdens de wereldwijde releaseparty geeft Lady Gaga een streamconcert, waarin ze zowel jazzklassiekers als nieuwe, eigen nummers zingt. Dit concert wordt live uitgezonden in onder andere de Westfield Mall in Leidschendam, waar fans ook fysiek bij kunnen zijn. De tickets zijn helaas al uitverkocht, maar niet getreurd! Je kunt er 'online' bij zijn. De zangeres is enthousiast: “Ik ben heel dankbaar dat Westfield helpt om mij en mijn optreden naar mijn fans wereldwijd te brengen, nu ik zelf niet naar hen toe kan reizen.”

Uniek streamconcert

Dankzij Westfield worden de fans op een unieke manier samengebracht. In 21 Westfield Mall locaties door heel Europa en de Verenigde Staten komen lucky fans die een ticket hebben bemachtigd samen in speciale Fan Zones. Online kan je in groepjes van zes ook een eigen ‘Fan Zone’ creëren en samen – op afstand van elkaar – naar het streamconcert kijken.

Love For Sale

Op het nieuwe album van Lady Gaga en Tony Bennett staan in totaal 10 tracks, waaronder de eerste single ‘I Get a Kick Out of You’. Daarnaast is er ook een deluxe album met twee bonustracks en bijvoorbeeld backstagefoto's van de cd-opnames. Tijdens de releaseparty krijgen fans ook toegang tot de Love For Sale album pre-sale via live.westfield.com, inclusief kans op een persoonlijke boodschap van Lady Gaga herself.

Ben jij erbij?

Ben je helemaal enthousiast geworden? Via de website van Westfield kan je aanmelden om online aanwezig te zijn bij het livestreamconcert.

Lees ook: Maan 'gepikeerd' door ingelijste string van ex Tony Junior