5 x: Top live-optredens

Media door Janneke
Al klinken de deuntjes nog zo mooi op die cd, jouw grote idool kan tijdens een live-concert flink tegenvallen. Vals gekrijs of stuntelige dansjes: daar zit je dus niet op te wachten. Gelukkig kunnen deze artiesten het wel?

Mocht je eens een concert willen bezoeken, vergeet dan vooral niet eerst wat research te doen. Het is tenslotte nogal lullig als je peperdure kaartjes hebt gekocht voor wat gepiep, gekrijs en/of gehijg.

Nee, wil je écht naar een goed concert, dan kan je ik je aanraden om te kiezen voor Beyoncé, Adele, John Mayer, Lady Gaga en James Morrison. Kijk en geniet?

Beyoncé - Run The World
Als er iemand in dit rijtje niet kan ontbreken, dan is dat natuurlijk Beyoncé. De koningin van de popmuziek. Of ze kan zingen? Absoluut! Of ze een showtje weggeeft? Zeker weten! Geniet van dit te gekke live-optreden.Adele - Someone like you

Engelse popzangers Adele is razend populair. Haar nummers belanden regelmatig op nummer één en ook haar concerten worden zeer goed bezocht. Maar hé wat wil je ook: haar stem is geweldig goed (ook live)!


John Mayer - Stop this train

John is niet alleen best leuk om naar te kijken, maar ook vooral om naar te luisteren. Geef hem een gitaar en een microfoon en je smelt... (écht!)


Lady Gaga - Speechless

Al vind ik niet elk nummer die ze maakt geweldig, een show weggeven kan mevrouw Gaga zeker! Met haar typische Gaga-look laat de zangeres in dit filmpje zien dat ze werkelijk prachtig kan zingen!


James Morrison - You Give Me Something

Deze Engelse zanger heeft ook al heel wat fijne nummertjes op zijn naam staan. En ook voor publiek laat hij zien dat hij absoluut een prachtige stem heeft.Van welke artiest was jij het meest onder de indruk (live)?