Break-ups en nieuwe liefdes in showbizzland

Celebs door Redactie Ze.nl
Het nieuwe jaar is begonnen en direct is het weer rumoerig in showbizzland. De wildste geruchten doen de ronde. Want welke twee internationale beroemdheden hebben samen Oud & Nieuw gevierd? En welke stellen liggen in scheiding? 
 
Paris Hilton & DJ Afrojack
Al enige tijd waren er geruchten dat Paris Hilton en de Nederlandse DJ Afrojack een stel zouden zijn. Paris en Nick van de Wall - zoals DJ Afrojack echt heet - zijn al verschillende keren samen gespot en Paris is zelfs in een snackbar in Nicks woonplaats Spijkenisse gezien. Maar nu lijkt het dan echt officieel, want Paris heeft namelijk met Oud & Nieuw een foto van haar en Nick op Twitter geplaatst met de tekst: ?Happy New Years!! Love Paris & @DJAfrojack 2012!!! #YES!?
 

Maar helaas zijn er niet alleen nieuwe liefdes, veel (voormalige) stellen gaan het nieuwe jaar als single in.

Katy Perry & Russel Brand
Katy Perry en Russel Brand zien het niet meer zitten samen. De twee gaan scheiden wegens ?onoverkomelijke verschillen? zoals in de scheidingspapieren te lezen is. Afgelopen weken gonsde het al van de geruchten dat de twee zouden gaan scheiden. Kerst vierden ze niet samen en de twee werden bovendien zonder trouwring gesignaleerd. 
Brand laat in een verklaring weten: "Jammer genoeg beëindigen Katy en ik ons huwelijk. Ik zal altijd van haar houden en ik weet zeker dat we vrienden blijven."

De 27-jarige zangeres en de 36-jarige traden vorig jaar in het huwelijk in een luxe resort in India. De twee waren iets meer dan veertien maanden getrouwd. 
 

Will Smith & Jada Pinkett Smith
Ook over Will Smith en Jada Pinkett Smith gaan al tijden geruchten dat hun huwelijk op springen zou staan. Nu is de komische acteur ook nog in een club gespot met een sexy blondine...
 
Het Amerikaanse tijdschrift National Enquirer zegt in het bezit te zijn van foto?s waarop Will Smith flink aan het flirten is met een blonde dame. Een bron vertelt: ?Hij was gefascineerd door deze vrouw. Een paar keer legde hij zijn hand op haar arm. Er zaten nog meer mensen bij hem aan tafel, maar Will had alleen maar oog voor de blondine. Toen ze naar huis gingen en op een taxi stonden te wachten, pakte hij haar volledig in door flink de clown uit te hangen. De dame was overduidelijk onder de indruk."
 
Het huwelijk van Will en Jada zou al maanden aan een zijden draadje hangen. Volgens verschillende bronnen hebben ze constant ruzie en zullen ze binnenkort hun scheiding bekend maken.

Roerige tijden dus in showbizzland! Wat vind jij van de combi Paris & Afrojack? 
 
Fotocredit Paris & Nick:  Paris' twitteraccount