Celebs en hun trouwe viervoeters

Celebs door Anouk
De sterren gunnen hun honden het beste van het beste, al gaat dat soms wel heel erg ver. Zo gaf Paris Hilton chihuaha Tinkerbell een diamanten halsband van 55.000 dollar! En Britney Spears gunt de kleine Bit Bit alles, ook een steak van 140 dollar in een chique restaurant. 
 
Bizar? Het kan nog veel erger!
 
Jennifer Aniston
Er zijn maar weinig mannen die lang de aandacht van Jen kunnen behouden, maar doggy Norman is daar een uitzondering op. ?Hij is echt mijn maatje?, aldus de actrice. Norman ging dan ook trouw mee naar elke filmset, waar hij zijn eigen stoel scheen te krijgen. Verder had Norman zijn eigen masseuse. Helaas is Jens maatje vlak voor haar verhuizing naar New York overleden. Snel zal Jennifer haar trouwe viervoeter niet vergeten, aangezien ze haar nieuwe huis de naam Norman?s Nest Trust gaf.
 
Adam Sandler
Adam is gek op bulldogs en deze liefde is begonnen met Meatball. De acteur was zelfs zo verslingerd aan zijn hond, dat deze getuige was op zijn bruiloft. Strak in pak en met keppeltje op, mocht Meatball de ringen brengen. Maar in 2004 verloor Adam zijn geliefde hond aan een hartaanval. Adam organiseerde vervolgens een uitvaart voor zijn hond waarbij honderd gasten werden uitgenodigd. Iedere gast kreeg een T-shirt met Meatball erop. Ook werd er taart geserveerd waarop Adams geliefde hond was afgebeeld. Gelukkig heeft Adam bulldogs Matzoball en Babu nog. 
 
Mariah Carrey
Net als de diva zelf hebben haar vier jack russels JJ, Cha Cha, Jackie en Dolomite niets te klagen. Haar honden worden per auto met chauffeur overal naartoe gereden, mogen mee in bad met het baasje en Mariah zorgt er zelfs hoogstpersoonlijk voor dat haar viervoeters een eigen stoel krijgen in het vliegtuig. Het schijnt zelfs zo te zijn dat de zangeres haar honden tijdens haar zwangerschap in therapie heeft laten gaan! Zo zouden ze voorbereid zijn op de komst van de tweeling.
 
Robbie Williams
De zanger is zo gek op honden, dat hij er maar liefst acht heeft: Maggie, Wall-E, Rudy, Samantha, Sid, Duke, Poupette en Baby. En allemaal waren zij bruidsmeisjes en -jonkers tijdens de bruiloft van Robbie en zijn vrouw Ayda Field. Rob is zo verknocht aan zijn blaffers, hij zou ze zelfs boven zijn carrière verkiezen als dat zou moeten. Robbie neemt zijn honden dan ook vaak mee tijdens repetities van zijn concerten. Sterker nog: hij neemt zijn honden zelfs mee naar bed! Eeeuh...?

Heb jij een hond en zo ja, wat heb jij allemaal voor je hondje(s) over?