Hermèstas verkocht voor ?152.000!

Celebs door Redactie Ze.nl

Ach ja, je kunt er een huis voor kopen of? je koopt gewoon een tas! Een anonieme tassenverzamelaar heeft tijdens een veiling in Dallas maar liefst ? 152.000 betaald voor een  krokodillenleren Hermèstas. Geld teveel misschien?

De krokodillenleren Birkin-handtas van het Franse modehuis Hermès werd gekocht door een verzamelaar die graag anoniem wil blijven. De peperdure tas heeft zijn 'fijne' prijskaartje te wijten aan de luxe afwerking met goud en diamanten. "Het is een unieke tas, maar het bedrag overtrof onze stoutste verwachtingen", zegt Matt Rubinger, die de veiling organiseerde.

Naast de knaller van ? 152.000, werden er ook drie andere Hermèstassen voor recordbedragen verkocht. Een blauwe krokodillenleren Birkin ging weg voor bijna 85.000 euro, een rode Birkin bracht ruim 71.000 euro op en voor een derde Birkin werd 60.000 euro betaald.

Wie er zo gek is om zo'n gigantisch bedrag neer te leggen voor een tas? Dat zijn er genoeg! Zo heeft diva Kim Kardasian minstens zeven(!) exemplaren. Tenslotte moet de kleur wel matchen bij de outfit. Ook miss Beckham - hoe kan het ook anders - heeft heel wat Hermèstasjes tussen haar tassencollectie zitten. Felblauw, donkerblauw, rood, groen, roze? we zijn inmiddels gestopt met tellen.

 

Wat is het hoogste bedrag dat jij ooit hebt betaald voor een tas (of schoenen/kledingstuk)?

Fotocredit: fashionofthecelebs.com