Stacey zat met schaamhaardilemma?s voor Playboy

Celebs door Redactie Ze.nl

Gisteren heeft Stacey Rookhuizen haar veelbesproken Playboycover onthuld! De blondine zat voor de shoot met een dilemma wat ze met haar struikje aan moest. Benieuwd wat het is geworden? Het resultaat is vanaf vandaag te bewonderen!
 
De Project Catwalk-presentatrice heeft lang nagedacht over hoe haar schaamhaar eruit moest zien op de foto's. "We zijn heel creatief geweest", vertelt ze aan Novum Nieuws. "Ik heb ook het Chanel-logo in mijn schaamhaar laten graveren. Dat heeft uiteindelijk de Playboy niet gehaald. Ik heb hele discussies gevoerd met al mijn vrienden. Zelfs m'n moeder, buurmeisje, hond en cavia gevraagd: 'wat moet ik nou?' Het is toch een dingetje."

Vooraf was er nogal wat commentaar op het feit dat Stacey in het kerstnummer van Playboy zou staan. Op Twitter was Stacey Trending Topic. Ze twitterde zelf hierover: "Trending Topic! Haha, ik lig helemaal dubbel hier :) Alvast 'n fijne #kerst, lieve followers. #playboy @Heemsboy = held." Stacey zegt hierover tegen Nu.nl: '"Niets verbaast mij nog, het internet is vrij toegankelijk voor iedereen en we hebben allemaal een mening. De aandacht voor mijn persoon ben ik al gewend sinds mijn zestiende, toen ik begon met mijn bedrijf. Tien jaar later is dat niet anders en stiekem moet ik er vaak hard om lachen. Ik vind alleen de mening van de mensen die mij echt kennen belangrijk. Mijn vrienden, ouders, buurmeisje, mijn cavia. De rest kan me aan mijn blote kontje roesten.'"
 

Voor de lancering was Stacey toch wel een beetje zenuwachtig. Ze twitterde: "Nog 1 dag en een paar uur en het ganse land heeft de mogelijkheid mijn blote zitvlak te zien. Ga d'r bijna van giechelen. #spannend #playboy."

Het X Factor-jurylid is voor haar shoot 'in een surrealistische omgeving geprojecteerd', aldus hoofdredacteur Jan Heemskerk. Hij noemt de blootreportage vreemd, herkenbaar en sexy. De opnames vonden plaats in een studio en haar contouren werden in foto?s gemonteerd die een fotograaf in New York heeft geschoten.
 
Stacey had er weinig problemen mee om uit de kleren te gaan. "Ik ben vrij opgevoed. Ik vind het niet zo erg om in mijn blote kont rond te lopen, heb ik nooit gehad. Naaktheid is iets wat prachtig is, iedereen heeft een naakt lichaam." Ook vindt ze het door de shoot makkelijker om voor een nieuwe vlam uit de kleren te gaan. "Daar hoef ik me nooit meer druk om te maken, want mensen hebben het al gezien. Het neemt alleen maar angst en onzekerheden weg."

Wat vind jij van de Playboycover van Stacey?