Celebs en hun divagedrag

Celebs door Redactie Ze.nl
Vroegen celebrities in het begin van hun carrière slechts om twee kannen water, eisen ze nu luxe kamers met dure flessen Dom Pérignon. Sommige beroemdheden gaan wel erg ver in hun divagedrag?

Met miljoenen op de bankrekening en duizenden schreeuwde fans is het soms moeilijk om met de beide benen op de grond te blijven staan. En blijkbaar hebben heel wat beroemdheden daar last van.

Geloof het of niet, Nicole Kidman blijkt een ware heks te zijn. De actrice werkt op dit moment aan de opnames van haar nieuwste film Stoker en haar collega-acteurs zijn allesbehalve blij met haar. "Ze hebben haar op de set zelfs de bijnaam ?ijskoningin? gegeven. Niemand mag tegen haar praten, behalve tegenspelers, de regisseur en de producers." Bovendien gedraagt de actrice zich als een verwend nest. "Ze vroeg om een glas water en iemand had er ijsklontjes in gedaan. Ze werd razend: 'Ik drink geen ijswater', riep ze, waarop iemand snel een nieuw glas water op kamertemperatuur moest halen."

Ook Rihanna is niet vies van divagedrag. De zangeres eiste vier kleedkamers tijdens het Capital FM Jingle Bell Ball in Londen. Gek genoeg kreeg de prinses ook nog haar zin en waren artiesten Pixie Lott, One Direction en The Wanted genoodzaakt naar een kleinere kleedkamer te gaan. "Ze had een kamer nodig voor haar tassen, één voor haar kleding en twee voor haar team", aldus een bron tegen The Sun.

Ook tieneridool Justin Bieber heeft de smaak te pakken. Op de waslijst aan eisen van de 17-jarige zanger staan onder andere nootjes, chips, kruidenthee, vitaminewater en een grote mand met groenten en fruit. Daarnaast eist hij een Vicks stoom inhaler, antibacteriële zeep, een kast vol gewone witte t-shirts en sokken.En natuurlijk mag Mariah Carey in dit rijtje niet ontbreken. De diva der diva?s eist een fles Cabernet Sauvignon ('slechts' ? 230) en haar kleedkamer moet gedecoreerd zijn met minstens twee dozijn witte rozen en vanillekaarsen. Zolang haar dressing room een temperatuur van precies 23,8 graden heeft en felle lampen plaatsmaken voor dimlichten, is de zangeres tevreden.

Tot slot Lady Gaga, die met haar vreemde kleedkamereisen absoluut de kroon spant. Voor een optreden vroeg de zangeres namelijk het volgende: metershoge spiegels in de kleedkamer: zowel aan de muur als aan het plafond, gele bloemen, een rookmachine, twee baby egeltjes, een Perzische kitten en een zuurstofles. Bizar hè?

Wat vind jij van het divagedrag?