Jennifer Lopez geniet met haar toyboy

Celebs door Redactie Ze.nl
Jennifer Lopez (42) is pas vier maanden gescheiden, maar de zangeres heeft alweer een nieuwe man - of moeten we 'jochie' zeggen? J.Lo?s veel jongere vlam Casper Smart (24) genoot onlangs van een vakantie met de latina.

Pas een maand zijn de twee aan het daten, maar Jennifer en haar toyboy lijken het erg gezellig te hebben. Ze leerden elkaar kennen tijdens één van Jennifers shows, waar Casper achtergronddanser was. De tortelduifjes vierden zelfs samen vakantie op het Hawaiaanse eiland Kauai, met enkele familieleden en de tweeling van de zangeres.

Volgens een insider moet de relatie tussen het koppel niet te serieus worden genomen. "Ze hebben een hoop plezier, maar het is gewoon voor de lol. Een echte relatie gaat het niet worden." Een aantal schattige 'familiekiekjes', die op internet verschenen, lieten zien dat de kids van Jennifer (Max en Emme) zich volledig op hun gemak voelden bij de jonge danser. Verovert Casper hiermee het hart van de 42-jarige moeder?



Niet alleen Jennifer geniet van haar gespierde toyboy, ook andere celebs houden wel van een jongere vent. Zo liet Demi Moore (49) in 2003 haar oog vallen op de zestien jaar jongere Ashton Kutcher (33). Dik acht jaar waren ze gelukkig, maar Ashton wist toch niet trouw te zijn aan zijn vrouw. Ondanks dat de scheiding pas net definitief is, schijnt Demi alweer volop aan het daten te zijn met de jonge Scott-Vincent Borba. Deze 34-jarige man is tot over zijn oren verliefd op de brunette. Benieuwd hoe dit afloopt?

Ook in eigen land genieten er vrouwen van jongere mannenlijven. Patrica Paay is daar een mooi voorbeeld van. De 62-jarige diva heeft het met haar 34 jaar jongere vriend Nicky goed voor elkaar. Door het grote leeftijdsverschil heeft het stel afspraken gemaakt over vreemdgaan. Voor haar betekent overspel niet automatisch het einde van hun relatie. "Ik zal er niet mijn relatie op stuk laten lopen. Ik houd mij bovendien niet meer iedere dag bezig met de vraag of Nicky vreemdgaat, dat station ben ik inmiddels gepasseerd. Een goede relatie hangt van meer dingen af, dan alleen maar seks."

Wat denk jij, kan een relatie met een groot leeftijdsverschil lang stand houden?