Lifestyle / Celebs
Celebs

Douwe Bob blijkt al twee kinderen te hebben en de derde is onderweg

Douwe Bob zorgde vorig jaar voor flink wat opschudding toen hij tijdens een optreden vertelde dat hij vader zou worden. De reden voor kritiek was het feit dat hij toen al niet meer samen was met de moeder. Inmiddels blijkt dat hij vorig jaar ook met een ándere vrouw een dochter heeft gekregen en ook is er een zoon onderweg. 

Sarah van Soelen reageert op geruchten na breuk André Hazes: "het gaat goed met mij"

Douwe Bob blijkt al twee kinderen te hebben en de derde is onderweg

Douwe Bob werd in december vader van een dochter. Tenminste, dat dachten we. Het bleek dat de zanger in december vader is geworden van niet een, maar twee kinderen. Op Facebook schrijft Douwe namelijk dat er naast zijn dochter Bobby Lou, die hij kreeg met Loes van Delft, nog een kindje van hem is geboren bij een andere vrouw. Wie dat is, vertelt hij er niet bij. "Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven. Maar nu ze er is, voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen." Hiermee bedoelt hij het feit dat Yvonne Coldewijer, roddelqueen, al eerder naar buiten bracht dat hij nog een dochter bij een andere vrouw heeft. "Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft."

Niet zoals het heurt

Dit jaar wordt Douwe Bob vader van in totaal drie kids, want er is nog een derde kindje onderweg. Donderdag maakte Douwe Bob ook bekend dat zijn ex-vriendin Anouk vijf maanden zwanger is van een zoontje. De zanger heeft nu met geen van de drie vrouwen een relatie. Anouk en Bob hebben meer dan drie jaar geprobeerd zwanger te raken, maar dat lukte niet tijdens hun relatie. Nu ze uit elkaar zijn, is het kennelijk wel gelukt. Douwe Bob noemde de zwangerschap van zijn ex-vriendin donderdag in RTL Boulevard "onorthodox en misschien niet zoals het heurt", maar blij is hij er wel mee. "Ik kan niet wachten tot ik er nog eentje mag verschonen." Van 2018 tot het voorjaar van 2021 hadden Douwe en Anouk een relatie met af en toe pauzes. In juni vorig jaar liet de zanger weten dat de twee er een punt achter hadden gezet. "Ik hou veel van een vrouw en zij van mij, maar het is soms even moeilijk", zei hij. "Maar je weet niet hoe dingen gaan. Ik geloof dat we zielsverwanten zijn. Misschien wordt het ooit weer iets, we blijven van elkaar houden." 

Foto: brunopress

Lees ook: Chris Noth geschrapt uit And Just Like That... vanwege beschuldigingen seksueel misbruik