Anna Nooshin en verloofde Nassim Zeta zijn na vier jaar uit elkaar

Celebs door Elsemieke

Anna Nooshin en Nassim Zeta waren vier jaar samen, maar ze zijn nu uit elkaar. De influencer deelt in een aantal Stories op Instagram dat er een einde is gekomen aan de relatie. "Ik hou nog heel veel van hem."

Anna Nooshin en verloofde Nassim Zeta zijn na vier jaar uit elkaar

Influencer Anna Nooshin en Nassim Zeta verloofden zich in april 2019, maar het huwelijk liet nog even op zich wachten. Wat de reden daarvan is weten we niet, maar wellicht had het met het coronavirus te maken. Dat huwelijk gaat er in ieder geval niet komen, want het stel is dan toch uit elkaar. Volgens Anna gaan zij en Nassim met veel verdriet, maar ook veel liefde uit elkaar. Ondanks de breuk blijft ze wel geloof in de liefde houden. "Mijn geloof in de liefde zal er altijd zijn en ik zal de tijd die we samen hebben gehad koesteren. Ik hou heel veel van hem en ik zal altijd dankbaar zijn voor de mooie jaren samen. Ik hoop dat we hier beiden in rust mee kunnen dealen. Hoop op begrip", schrijft ze.

Romantische aangelegenheid

Anna en Nassim verloofden zich in april 2019 en dat maakten ze allebei via sociale media bekend. "Ik geniet heel erg van deze fase en ik vind het stiekem heel romantisch als het een kleine aangelegenheid wordt. Ik denk dat de kans groot is dat als het zover is precies niemand het weet”, zei Anna in maart 2020 nog op de vraag waarom de twee nog niet getrouwd waren.

In de wolken: Bibi Breijman deelt schattige foto met baby Chester