In de wolken: Bibi Breijman deelt schattige foto met baby Chester

Celebs door Elsemieke

Waylon en Bibi Breijman zijn twee weken geleden ouders geworden van een zoontje. Het gezin is aangevuld met een tweede kindje. Alhoewel de media bol staat van het overspel dat Waylon pleegde, weerhoudt dat Bibi er niet van om te genieten van haar zoontje. Ze heeft een leuke foto op Instagram gedeeld. 

Bibi Breijman deelt eerste foto pasgeboren zoontje

“Deze week was magisch. Chester heeft plaats gemaakt voor vlinders in mijn buik", schreef Bibi vorige week nog. Behalve de naam Chester, heeft het jongetje ook de naam Ozzy meegekregen. "Chester Ozzy Bijkerk. We konden toch geen afscheid nemen van het koosnaampje dat Teddy haar broertje negen maanden gaf." Hoewel vorige week nog bekend werd dat Waylon tijdens de zwangerschap is vreemdgegaan, geniet Bibi alsnog van haar blauwe wolk en deelt ze op Instagram een schattige foto met Chester in haar armen.

Waylon reageert op berichten over vreemdgaan

Vorige week donderdag brachten verschillende juicechannels via Instagram naar buiten dat Waylon zou zijn vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman. "Ik ben een lul, het spijt me Biebs", schreef de zanger op Instagram. Onder een afbeelding met ‘I know I fucked up’ schrijft Waylon: "Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft."

Knettergek op zijn zusje

Bibi en Waylon begonnen ooit als duo in het zangprogramma It Takes Two. Op dat moment had Bibi nog een relatie, maar al snel was duidelijk dat er meer zat tussen de zangeres en Waylon. Tijdens het programma uit 2017 sloeg de vonk namelijk direct over. Een jaar later werd op 24 november 2018 hun eerste kindje Teddy geboren. Op 22-jarige leeftijd kreeg Waylon zijn inmiddels 18-jarige zoon Dylan uit een vorig huwelijk. In 2020 vertelde hij tegen &C dat zijn zoon er bijna elk weekend is: "Hij is knettergek met zijn kleine zusje." De band tussen vader en zoon is inmiddels goed en ook bezoekt Waylon's zoon zijn halfzusje regelmatig. 

Lees ook: 16x de mooiste babynamen met twee lettergrepen

Foto: BrunoPress