Sarah van Soelen reageert op geruchten na breuk André Hazes: "het gaat goed met mij"

Celebs door Elsemieke

Hoewel Sarah van Soelen en Andre Hazes vorig jaar nog een huis kochten, lijkt de zanger nu toch echt een andere vriendin te hebben. De geruchtenmolen gonst op volle toeren en daarbij moet Sarah van Soelen het ook ontgelden. Op Instagram reageert ze eindelijk op alle commotie en deelt ze dat het goed met haar gaat.

Lees ook: Rolf (61) heeft 278 piercings op zijn penis: “Ik heb nog steeds geweldige seks”

Sarah van Soelen reageert op alle geruchten: "het gaat goed met mij"

Leek 2021 nog een romantisch sprookje te worden voor Andre Hazes en Sarah van Soelen, aan het einde spatte dit uit elkaar. De volkszanger kampte met een emotionele burn-out en trok daarom tijdelijk bij mama Rachel in. Sarah van Soelen werd volgens alle roddelpers aan de kant gezet, maar dat niet alleen: de zanger zou al aan het daten zijn met ene Anne Rose. Of dit waar is, is nog niet bevestigd, maar dat Sarah van Soelen onder vuur staat, is sowieso zeker. De influencer hield altijd vol dat haar relatie met Andre op pauze staat, maar daar lijkt het inmiddels niet meer op. Via Instagram laat ze weten dat het goed met haar gaat.

Mood bepalen

Via een vragensticker op haar Instagram-account deelt Sarah van Soelen een aantal antwoorden op vragen die ze van haar volgers kreeg. "Ik ben gezond, ik heb een superfamilie en vrienden om mij heen. Ik heb topwerk en ik ben goed bezig. En ik ben zwaar positief. Natuurlijk heb ik ook soms een offday. Maar daar ontkom je niet aan in het leven. Ik heb er mee om leren gaan", schrijft Van Soelen. "Ondanks alles voel ik mij eigenlijk heel goed en laat ik vooral niemand mijn 'mood' bepalen."

Lees ook: Huh? Dit is wat jouw profielfoto zegt over je persoonlijkheid

Foto: BrunoPress