Rolf (62) heeft 278 piercings op zijn intieme delen: “Ik heb het nog steeds geweldig in bed”

Vrije tijd door Jennifer

Het Guinness Book of Records staat vol unieke, soms wel heel gekke records, waaronder een man met de meeste piercings. In totaal heeft de 62-jarige Rolf Buchholz 453 piercings op zijn lijf, waaronder zelfs 278 piercings op zijn… penis. Ja, echt! En nee, het zit hem totaal niet in de weg, ook niet tijdens de seks.

Lees ook: Van rietjes tot menselijke domino: 5 bijzondere Guinness World Records

278 piercings op penis

De Duitse Rolf zit niet alleen volledig onder de piercings, maar heeft daarnaast ook een heleboel tattoos. Een aantal van deze tattoos zitten zelfs op zijn oogballen. Wat?! Met 453 piercings, inclusief 278 piercings op zijn penis, zou je denken dat het af en toe voor problemen zorgt. Toch is dat volgens Rolf niet zo. Hij gaf een interview aan het Engelse Daily Star waarin hij zei: “Als er een probleem was, had ik ze allang weggedaan.” Daarnaast hoeft hij niet te klagen over zijn seksleven: “Ik heb nog steeds geweldige seks.”

Eerste piercing

Met zoveel piercings en tattoos verwacht je dat iemand al van jongs af aan aan het 'sparen' is. Nou, niets is wat het lijkt. Rolf nam zijn eerste piercing pas op zijn veertigste levensjaar. Inmiddels zit zo’n 90 procent van zijn lichaam onder de piercings en tattoos. Soms op plekken waarvan je het totaal niet verwacht. Zo heeft hij ook twee hoorntjes geïmplanteerd in zijn hoofd.

Pijnlijkste tattoos

Van alle tattoos en piercings op zijn lijf blijven de tatoeages van zijn handpalm hem toch het meest bij. Deze tattoos op zijn handpalm waren de pijnlijkste. Op alle vijf zijn vingers staat een symboolachtige tattoo, met een afbeelding die zijn hele handpalm bedekt.

Problemen bij beveiligingspoortjes

Hoewel Rolf in de slaapkamer geen problemen heeft vanwege zijn piercings, is het op het vliegveld wel een ander verhaal. Heel leuk al die metalen piercings, maar niet als je door metaalgevoelige beveiligingspoortjes moet. Oeps! Ook valt hij natuurlijk erg op. Sommige mensen staren hem alleen maar aan met een vreemd gezicht, terwijl een aantal mensen toch graag met hem op de foto wil.

Zwarte magie

Eén keer werd Rolf overigens wel geweigerd in de Verenigde Arabische Emiraten, toen hij naar Dubaï afreisde. Hij vertelt: “Degenen die me terug naar het vliegtuig begeleidden, zeiden dat het was vanwege mijn uiterlijk. Ze dachten dat ik aan zwarte magie deed.”

Lees ook: Piercing zetten in Amsterdam? Dit zijn de beste piercingshops

Beeld: Getty Images | Bron: LADBible