Zoontje Kim Kardashian in het ziekenhuis

Celebs door Redactie Ze.nl

Het was voor Kim Kardashian en Kanye West niet echt een kerst om over naar huis te schrijven. Tijdens kerst werd hun zoontje Saint ziek en vlak na kerst moest het jonge ventje zelfs opgenomen worden in het ziekenhuis met longontsteking.

Dit laat Kim Kardashian zelf weten op haar Instagram. Bij de foto, waar ze met haar zoontje op staat, staat de volgende tekst: "Mijn lieve baby is zo sterk! Na drie nachten in het ziekenhuis en verschillende keren aan het infuus en zuurstofmachines, kunnen we wel stellen dat het einde van ons jaar een uitdaging was. Longontsteking is ontzettend eng. Ik wil graag elke verpleegster en dokter bedanken die zo hard werken. We zijn heel dankbaar voor jullie allemaal! Saint is nu thuis en beter. Hij is zo veerkrachtig, ik weet zeker dat hij de rit met de ambulance nog steeds cool vindt. Mijn sterke Saint."

Volgens bronnen werd Saint op donderdag naar het ziekenhuis gebracht en mocht hij op zaterdag weer naar huis, vlak voor oudejaarsavond. Kim Kardashian en Kanye West waren om de beurt in het ziekenhuis om bij hem te zijn. 

Het zal niet lang duren voor de West-Kardashian familie wordt uitgebreid met een derde telg. Niet Kim zelf, maar een draagmoeder draagt het kindje van de twee. Zij kan elk moment bevallen. 

Lees ook: 'Arrogante' Pascalle uit First Dates maakt heel wat los op Twitter