Oeps! Verklapt Prins William nu al de naam van de royal baby?

Celebs door Laura

Na wat voelt als een eeuwigheid, gaat het vandaag eindelijk gebeuren: de naam van de royal baby wordt bekend gemaakt aanhet publiek. Volgens de voorspellingen maken de namen Philip, Alexander, James, Albert, Arthur een goede kans. De bekendmaking gaat natuurlijk helemaal op zijn Engels: supertraditioneel. Misschien zijn het de slapeloze nachten, maar William lijkt zich te hebben versproken tijdens een formeel evenement.

kate middleton

Lees ook: Rode jurk van Kate Middleton was eerbetoon aan prinses Diana

Alexander

Gisteren waren prins Harry, Meghan Markle en prins William aanwezig tijdens een Thanksgiving-dienst in Wesminster Abbey. Tijdens het handjes schudden, stopt William voor een kort praatje bij Alexander Downer, Hoge Commissaris van Australië. Die grapte: "Hebben jullie gedacht aan de naam Alexander?" Waarop William antwoordt: "Het is grappig dat je dat zegt... het is een goede naam".

Hmmm... zou hij hiermee de naam van de royal baby verklappen? We zullen het vanmiddag weten...

Wachten wordt beloond

Voor de Britse royals is het heel normaal om een paar dagen te wachten om de naam van een pasgeboren spruit te onthullen. Bij de geboorte van de vorige twee kinderen van Kate en William werd er ook twee dagen gewacht. Bij William werd zijn naam pas een week na zijn geboorte onthult, bij zijn vader prins Charles duurde het zelfs een maand!

Lees ook: Cute! Obama's feliciteren het Britse koningshuis met super schattige foto

Beeld: Brunopress