Zien! De volledige IKEA-collectie voor huisdieren

Vrije tijd door Laura

We zijn dol op het Zweedse woonwalhalla, maar er is miste nog iets heel belangrijks. Juist, een collectie voor je huisdier! Je poezenbeest of viervoeter maakt net zo goed deel uit van de familie. Geen kartonnen dozen meer voor jouw huisdier, maar een échte Klippan en Kallax.

huisdieren collectie ikea

Lurvig-collectie

IKEA heeft de collectie ‘Lurvig’ genoemd, wat ‘harig’ bekend in het Zweeds. De lijn bestaat uit meubels en accessoires en is natuurlijk geheel in de neutrale, moderne Scandinavische stijl. Het past dus perfect bij je huidige IKEA-meubels. De designers waren zelfs zo slim om een aantal product uit de Lurvig-lijn te ontwerpen die passen in de bekende Kallax kast (je weet wel, met die vakjes). Ook kun je voortaan bij de woonwinkel terecht voor een honden- of kattenbed, halsbanden, riemen, speelgoed, borstels, poepzakjes, reismandjes, voerbakken en meer!

Lees ook: Hond of kat: wie houdt er meer van zijn baasje?

ikea huisdieren collectie

ikea collectie huisdieren

ikea huisdieren collectie

Er is ook slecht nieuws… Momenteel is de collectie alleen beschikbaar voor de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk en Japan. Vanaf maart 2018 kun je wel afreizen naar onze Westelijke buren, want dan ligt de Lurvig-lijn in het Verenigd Koninkrijk in de winkels. Tot die tijd kun je ook de trein pakken naar Frankrijk. Alles voor de poes!

Lees ook: 10 geheimen over IKEA die je nog niet wist

Beeld: IKEA