Baby nieuws: deze oud-deelnemer van Temptation Island is vader geworden

Celebs door Jennifer

Herinneren jullie je oud-deelnemer uit Temptation Island Karim Azzoug nog? Na wat ups en downs in zijn liefdesleven heeft hij inmiddels alweer een hele tijd met zijn vriendin Amber. Met haar is hij nog steeds dolgelukkig en dat blijkt ook uit het Instagrambericht, wat Karim gisteren deelde. Karim en Amber hebben namelijk hun eerste kindje op de wereld gezet!

Karim Azzoug in Temptation Island

Het is eventjes geleden, dat Karim heeft meegedaan aan Temptation Island. In 2020 deed hij mee met zijn toenmalige vriendin Roshina, waarmee hij de ultieme relatietest heeft overleefd. Alleen bleek de tweede poging van hun relatie van korte duur. Toen ze na de opnames op vakantie gingen naar Curaçao, ging het namelijk mis tussen de twee. Of nou ja, Karim ging tijdens deze vakantie vreemd. Alleen kwam Roshina hier pas een jaar later achter, zo lang hield hij het geheim. Oei!

De break up hield ex Roshina liever geheim, alleen deelde Karim destijds toch iets op zijn Instagram. Hij schreef onder andere: "De relatie van Roshina en mij was geen gezonde relatie. Ondanks dat we mega veel van elkaar hielden/houden, zaten er dingen niet goed." Daarna gaf hij nog toe, dat hij inderdaad een scheve schaats had gereden.

Karim en Amber kindje gekregen

Inmiddels heeft Karim weer een nieuwe vriendin, waarmee hij hartstikke gelukkig is. In december 2022 kwamen we erachter dat hij en Amber-Noara Barka in verwachting waren van een kindje. En gisteren meldt Karim op Instagram het goede nieuws, dat hun eerste kindje is geboren. Ah! Hij schrijft: "EINDELIJK.. Kan ik jullie vertellen dat ik trotse vader geworden ben van mijn zoon Navy!" Vervolgens vertelt hij hoe hij het "spannend en heftig" vond, toen de bevalling begon.

It's a boy!

In zijn post geeft hij ook lieve complimenten aan Amber. Zo schrijft hij: "Navy, jouw mama is een Superwoman. Wat heeft ze hard gewerkt om jou in ons leven te krijgen. Jouw mama en papa zijn een super goed team! Papa is overal bij geweest en niet flauwgevallen!"

Verder gaat hij nog wat dieper in op hoe zijn leven in één klap is veranderd. Naar eigen zeggen kan hij niet wachten om vader te zijn van zijn kleine baby boy Navy. Hij schrijft: "Dingen zoals uitslapen, gamen, bankhangen en chillen hebben plaats gemaakt voor nóg harder werken, persoonlijke en mentale ontwikkelingen, tot zelfs het lere nvan boomhutten bouwen en kinderliedjes uit mijn hoofd leren. Alles voor jou." Wat zoet!

Lees ook: Temptation Island aflevering 5: tranen tijdens het eerste kampvuur in de vrouwenvilla