Oh la la! Temptation Island-deelnemer Iris deelt pikante foto's op Instagram

Celebs door Jennifer

Momenteel is er weer een nieuw seizoen van Temptation Island: Love Or Leave aan de gang. Wie het goed volgt, weet dat deelnemer Iris wel dol is op spanning en intimiteit. En nou, aan haar nieuwste kiekjes op Instagram te zien, brengt zij zeker genoeg spanning in haar relatie met Mitch. Mocht het toch misgaan op het eiland, heeft ze vast nog genoeg andere 'vissen' aan de haak.

Iris en Mitch in Temptation Island

Tijdens Temptation Island 2023 zijn Iris en Mitch één van de koppels, die de ultieme relatietest aangaan. De reden van hun deelname is, dat Iris nog meer intimiteit zou willen in hun relatie. Ze zijn al drie jaar hartstikke verliefd op elkaar, alleen missen ze op dit moment wel wat spanning en romantiek in de relatie. Vooral doordat Mitch daar niet zo van is. Nou, hij mag oppassen op het eiland!

Iris verklapte namelijk al dat ze vrijgezel Chev wel aantrekkelijk vindt. Daarnaast floepte ze er tijdens een feestje in dronken toestand uit "dat ze goed kan zuigen". Op het moment dat vriend Mitch de beelden terugzag, bevestigde hij deze woorden. "Het is wel zo, maar ze had dit niet moeten zeggen," reageerde hij lachend. Of nou ja, lachend als een boer met kiespijn.

Pikante lingeriefoto's

Hoe het uiteindelijk afloopt tussen Iris en Mitch weten we natuurlijk nog niet. Aanstaande donderdag komt weer een nieuwe aflevering van Temptation Island online, maar fans van Iris kunnen alvast genieten van een 'voorproefje'. Gisteren deelde Iris wel erg mooie én pikante lingeriefoto's van een boudoir fotoshoot. Natuurlijk levert dit een hoop reacties op van mensen die in vuur en vlam staan. Goed nieuws voor hen, want volgens Iris zijn er nog meer foto's. Zo schrijft ze onder één post: "Veel foto’s zijn onwijs gaaf geworden! Ik vind het moeilijk om te kiezen, welke ik ga posten. Daarom kan ik ook niet vertellen hoeveel er nog gaan komen." Oh la la!

Lees ook: Wow! Dit is waarom Samé pas later aan kwam bij Bachelorette Sylvia