Wow! Dit is waarom Samé pas later aan kwam bij Bachelorette Sylvia

Media door Jennifer

De zoektocht naar een nieuwe liefde voor Sylvia Geersen in De Bachelorette is bijna afgelopen. Hoewel Samé het wel tot de finale schopte, veroverde hij helaas niet het hart van Sylvia. Al mag hij blij zijn, dat hij überhaupt de opnames in Zuid-Afrika heeft gehaald. De reden, dat hij pas later arriveerde in het tv-programma, blijkt namelijk wel erg verrassend. Kennelijk heeft hij eerst zeven uur lang de binnenkant van een Zuid-Afrikaanse cel bekeken. Wát?

Bachelorette-kandidaat Samé zat vast in Zuid-Afrikaanse cel

Het seizoen van De Bachelorette loopt tegen z'n einde en Sylvia heeft inmiddels gekozen. In de finale van De Bachelorette ging het tussen Samé en Joris, waar ze op een 24-uursdate mochten met Sylvia. Hoewel ze daar wel werd geraakt door het mooie gedicht van Samé, koos ze uiteindelijk niet voor hem. Joris gaat er vandoor met Sylvia en Samé blijft achter met een stel mooie momenten, maar ook een minder leuke ervaring.

Zo zat Samé voor zijn komst in De Bachelorette zeven uur lang vast in een cel in Zuid-Afrika. In de nieuwste aflevering van RUMAG TV vertelt hij zelf hoe zijn visum niet geldig was, waardoor hij dus een vreemdeling was in het land. Oei! Hij vertelt: "De productie zou visums regelen voor iedereen. Het was voor iedereen goed geregeld, behalve voor één iemand en dat was ik. Dus wat gebeurde er? We gingen erheen via Dubai en komen aan in Zuid-Afrika. Iedereen mocht doorlopen bij de douane, behalve ik natuurlijk."

Chillen in de cel

Vervolgens zit Samé dus zeven uur lang vast in een Zuid-Afrikaanse cel. Al blijkt het minder heftig dan we denken. Naar eigen zeggen heeft hij "lopen chillen" in de cel, dankzij een omgekochte gevangenisbewaker. Voor veertig euro kreeg hij zijn vape terug én een hotspot voor zijn smartphone. Wauw!

Helaas werd het daarna wel een hoop heen en weer gereis. Zo moest hij dus weer helemaal terug naar Nederland, waar hij snel een visum kreeg bij de ambassade van Zuid-Afrika. Daar had hij een hoop geluk bij, want normaal duurt het een maand. Nu kreeg hij al na zo'n twee uur een visum. In het interview vertelt hij: "Ik zou eigenlijk ook niet bij de derde aflevering komen, maar pas bij de vijfde of zesde aflevering. De visum zou [in versneld tempo, red.] na vijf dagen worden afgegeven." Maar hij had dus blijkbaar een engeltje op zijn schouder. Hij gaat verder: "Iemand zei: 'De ambassadeur is vandaag vrolijk en met het juiste been uit bed gestapt. Alsjeblieft Samé, je visum." Eh, oké. Hij heeft in ieder geval weer een nieuw, sterk verhaal voor bij het volgende feestje.

Lees ook: Plottwist: Sylvia Geersen neemt favoriet niet mee naar finale in De Bachelorette