Alles wat je wil weten over Lester en Mirjam in Temptation Island 2023

Media door Elsemieke

Als Temptation Island-lovers zitten we er al weken klaar voor, maar nu is het dan eindelijk zo ver: Temptation Island 2023 staat op Videoland. En de streamingdienst trakteert ons al direct op maar liefst twee afleveringen. En daarin introduceren ze het secret koppel. We vertellen je alles wat we weten over Mirjam en Lester van Temptation Island 2023.

Mirjam en Lester doen mee aan Temptation Island 2023

Het is het dan eindelijk zover: het nieuwe seizoen van Temptation Island is gestart, de koppels zijn bekend en de vrijgezelle dames en vrijgezelle mannen zijn er meer klaar voor dan ooit. Het presentatiekoppel Monica Geuze en Kaj Gorgels is ook weer van de partij. Zo stonden ze bijvoorbeeld paraat om het Secret Koppel Mirjam en Lester tijdens hun eerste dag in het programma te steunen. De twee mochten namelijk als spion bij de andere villa infiltreren. We vertellen je alles over dit duo!

Lester Mirjam Temptation Island 2023

Lester en Miriam zijn het Secret Couple en gaan in Temptation Island aflevering 1 en Temptation Island aflevering 2 allebei eerst een dag ‘undercover’ bij de singles. Zo begeven zij zich tussen de vrijgezellen voordat hun eigen liefdesexperiment begint. Maar waarom doen zij eigenlijk mee aan Temptation? Het duo doet net als Shanta en Joël mee vanwege jaloezie in hun relatie. “Een kus op de wang betekent al het einde” zegt Mirjam doodleuk in de camera.

Temptation Island 2023: startdatum, koppels en presentatoren

Lester in Temptation Island 2023

De 27-jarige Lester woont in Zwolle en is al tweeënhalf jaar samen met zijn Mirjam. Hij werkt als dansdocent en choreograaf. In het introductiefilmpje horen we dat Mirjam hem is gaan volgen op Instagram toen ze hem eens met de motor voorbij zag komen rijden. "Wow, wie is dat?! En die ogen! En die motor!" omschrijft Mirjam haar eerste reactie toen ze hem zag. "En toen is zij mij gaan volgen", vertelt Lester verder. "Zij is mij gaan volgen, en toen ben ik in haar DM gaan sliden." Mirjam voegt nog een duit in het zakje. "Sindsdien zijn we elke dag samen, tot nu."

Lester vindt het lastig dat Mirjam best "claimerig" is. Daardoor mist hij de vrijheid in de relatie. "Als Mirjam jaloers wordt, dan wordt ze echt gek. Dan is het echt ruzie." Mirjam is het hiermee eens. "Oorlog!"

Mirjam in Temptation Island 2023

Mirjam is 21 jaar oud en zij woont ook in Zwolle. Ze heeft een eigen webshop. Ze heeft Lester wel wat regels meegegeven voor zijn tijd in Temptation. "Niet masseren en niet aanraken." Maar daar blijft het niet bij. Ook mag haar vriend "niet te blij doen "en geen complimentjes gaan geven.” Zijn definite van einde relatie is wel wat anders. "Niet vreemdgaan."