Alles wat je wil weten over Mitch en Iris in Temptation Island 2023

Media door Elsemieke

Er is echt één realityprogramma dat een speciaal plekje in ons hart heeft veroverd en dat is Temptation Island. De koppels, de verleiders, verleidsters en de locatie van opname al bekend gemaakt. We praten je bij over Iris de Waard en Mitch van Duijkeren.

Iris de Waard en Mitch van Duijkeren in Temptation Island 2023

"Ik ben benieuwd hoe jij het zonder mij gaat doen", trapt Iris af aan het begin van het seizoen. De 26-jarige Iris en de 29-jarige Mitch zijn al drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via - hoe kan het ook anders - social media. Ze hebben een koophuis, een auto en twee katten. Alleen Iris mist toch echt de intimiteit en romantiek. 

Temptation Island 2023: koppels, verleiders, verleidster en locatie

Iris heeft de hoop dat de romantiek groter zal worden in haar relatie met Mitch. De twee hebben elkaar vlak voor de coronaperiode leren kennen, dus daardoor weet zij niet hoe hij is bij andere vrouwen. Ook brak hij toen zijn enkel, dus heeft hij 10 maanden bij haar in huis gewoond. Iris hoopt dat hij romantischer gaat worden. "Want dat is nu ver te zoeken." Ze hebben ook een enorm bed, waarbij ze ieder aan een andere kant van het bed gaan liggen. "Er zou nog een heel gezin tussen kunnen liggen", grapt Mitch. Sprake van een seksleven is er dan ook amper. "Die is niet groot", zegt Iris.

@iris_de_waard Voor de mensen die dachten dat ik ZOETE snoepjes at… een test samen met @Evie Temptation Island S4 🇲🇽 #zuresnoep #voorjou #candy #snoep #zuur #irisdewaard #testing #vj #fy #foryou ♬ origineel geluid - ✨Iris de Waard✨

Iris de Waard in Temptation Island

Wat weten we ondertussen van Iris? Deze social media queen heeft een dikke 335.000 volgers op TikTok. Hier staat ze bekend om haar nagelfilmpjes. Ze is dan ook een echte nailartist. Ze woont in Hoorn en heeft hier haar eigen nailsalon, genaamd Phenomenail. Op haar website schrijft Iris: “In 2016 heb ik bij toeval tijdens mijn studie tot schoonheidsspecialiste mijn passie en talent voor kunstnagels ontdekt.” Ze volgde meerdere cursussen. “Ik ben een nagelstyliste in hart en nieren.”

Mitch Temptation Island 2023

En wat weten we over Mitch? Deze 29-jarige vriend van Iris woont ook in Hoorn. Hij werkt als vrachtwagenchauffeur. Op Instagram heeft Mitch het account ‘Pretflix’. Hier plaats hij video’s waarop hij Iris laat schrikken. “One scare a day, keeps the doctor away." Laten we niet hopen dat dit ook voor zijn relatie geldt!