Alles wat je wil weten over Shanta en Joël in Temptation Island 2023

Media door Elsemieke

Het is het dan eindelijk zover: het nieuwe seizoen van Temptation Island is gestart, de koppels zijn bekend en de vrijgezelle dames en vrijgezelle mannen zijn er meer klaar voor dan ooit. Het presentatiekoppel Monica Geuze en Kaj Gorgels is ook weer van de partij. Zo stonden ze bijvoorbeeld paraat om Shanta en Joël te verwelkomen. We vertellen je alles over ze!

Shanta en Joël doen mee aan Temptation Island 2023

Als Temptation Island-lovers zitten we er al weken klaar voor, maar nu is het dan eindelijk zo ver: het programma staat op Videoland. En de streamingdienst trakteert ons al direct op maar liefst twee afleveringen. En daarin introduceren ze ook het jaloerse koppel Joël en Shanta. Bij de kennismaking spatten de vonken er direct vanaf. Bij hun eerste ontmoeting was het meteen raak en sindsdien is het koppel onafscheidelijk en kunnen zij niet meer zonder elkaar. Zowel Shanta als Joël zijn jaloers aangelegd.

Shanta in Temptaton Island 2023 

De 21-jarige Shanta en de 24-jarige Joël zijn één jaar een stel en wonen samen. Veel weten we nog niet over deze Shanta, behalve dat ze influencer is en zichzelf "creator en influencer Netherlands" noemt. Op TikTok heeft ze veel content en een flink aantal volgers. Ze komt uit Enschede en ze werkt als model en ondernemer. In haar bio op Instagram staat dat ze dol is op fashion, music en beauty. In deze TikTok vertelt ze dat ze impulsief heeft meegedaan aan Temptation Island. Wij zijn benieuwd hoe zij het er vanaf gaat brengen!

@shantaofficial_ Ben erg impulsief maar hey 💅🏽 #foryou #shantaofficial #fyp #temptationisland #fypシ゚viral #fypdongggggggg #foryoupageofficiall #foryoupageofficiall #voorjoupagina #fypシ ♬ origineel geluid - 🤍

 

Joël in Temptation Island 2023

Over Joël is op de sociale mediakanalen opvallend weinig te vinden. In tegenstelling tot zijn vriendin Shanta is hij dus een stuk minder actief online. Zodra we meer weten over de vriend van Shanta, laten we dit uiteraard weten. Voor nu moeten we het doen met de informatie die te zien was in aflevering 1 en 2 van Temptation Island. Daarin staat dat Joël 24 jaar oud is en dat hij als accountmanager werkt in Enschede. "Ik zag haar tijdens het uitgaan enorm arrogant kijken naar iedereen. Ik vind het heerlijk als iemand zo is", zegt Joël over zijn vriendin. Van Shanta mag hij geen andere vrouwen hebben op de kamer, ook niet zoenen en "niet te close doen". Ook mag hij geen seks hebben. "Ook niet op de dreamdate!"

Temptation Island 2023: koppels, verleiders, verleidster en locatie