Say what? Dit is een echte libido-killer volgens de echtgenote van Guus Meeuwis

Celebs door Jennifer

In de showbizzwereld komen veel relatiebreuken voor, maar ontstaan gelukkig ook mooie koppels. Guus Meeuwis en Manon Meijers zijn waarschijnlijk wel één van de leukste stellen van Nederland en zijn ook nog steeds hartstikke verliefd op elkaar. Ze lijken een perfect stel, maar niemand is natuurlijk écht perfect. Ook in hun relatie vind je bepaalde afknappers. Zo verklapt Guus in de podcast Darmstad FM, wat volgens Manon de grootste afknapper is van haar echtgenoot. Wedden dat je deze niet ziet aankomen?

Grootste afknapper van Guus Meeuwis

Guus Meeuwis staat in Nederland vooral bekend als de zanger van liedjes als Per Spoor (Kedeng Kedeng) en natuurlijk Brabant. Hij zit inmiddels bijna 25 jaar in de muziekbusiness en heeft heel wat optredens, concerten en signeersessies erop zitten. Hij is zeker één van de bekendste zangers van Nederland en sinds 2 juli 2022 getrouwd met modestylist Manon Meijers. Al kennen ze elkaar al sinds 2007, toen zij de stylist werd van Guus. Op social media delen ze graag schattige foto's van hen samen en nu deelt Guus ook wat fun facts over hun relatie in de podcast Darmstad FM.

Zo speelde Guus dus vroeger tuba-bariton. Of nou ja, hij speelt eigenlijk nog steeds graag tuba, alleen: "Op de een of andere manier wordt het niet gewaardeerd thuis, dus dan doe ik het maar wat minder." O, hoe komt dat dan? Nou, dat komt dus door zijn vrouw Manon. De tuba is wat haar betreft namelijk één van de grootste afknappers van Guus. Het helpt in ieder geval niet mee aan een spannende avond in de slaapkamer.

Tuba is libido-killer

Dat Guus zo'n liefde heeft voor de tuba, komt mede doordat hij zelf ook een bariton is. Hij heeft net zo'n lage resolutie in zijn stem als het instrument. Alleen houdt hij de tuba thuis dus even achterwege. Hij vertelt: "Het komt door Manon. Ik weet dat ze heeft gezegd: 'Als iets libido-killend is, is het wel een gast met een tuba." Aha! Gelukkig heeft hij nog genoeg andere kwaliteiten.

Lees ook: Zien: Guus Meeuwis en Manon Meijers stappen in huwelijksbootje