Temptation Island aflevering 5: tranen tijdens het eerste kampvuur in de vrouwenvilla

Media door Rochèll

Temptation Island 2023 is in volle gang en inmiddels staat aflevering 5 alweer op Videoland. Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles gaan het de koppels heel moeilijk maken: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? In aflevering 5 van Temptation Island 2023 vindt bij de vrouwenvilla het kampvuur plaats.

Nog niet gekeken? Let op: dit artikel bevat spoilers.

Temptation Island 2023 aflevering 5

Nu Temptation Island 2023 van start is gegaan, kunnen we weer elke week smullen van nieuwe drama in Mexico. Inmiddels staan de eerste 5 afleveringen alweer op Videoland. Daarin maakten we kennis met de koppels, die op hun beurt weer kennis maakten met de singles. We bespreken Temptation Island 2023 aflevering 5 met je, waarin het eerste kampvuur plaatsvindt bij de vrouwenvilla. Vol spanning verplaatsten de vier vrouwen zich naar het kampvuur, om te zien wat hun partners hebben uitgespookt in de andere villa.

Lisa en Mitch

Als eerste aan de beurt is Lisa. In de vorige afleveringen werd al duidelijk dat er wat intimiteit mist tussen haar en haar vriend Mitch. En complimenten, die worden ook niet vaak gegeven vanuit zijn kant. Tijdens zijn verblijf in de villa is dat wel anders: hij blijft maar complimenten geven aan alle vrijgezelle dames. Op één van de beelden is ook te zien dat Mitch op date is met vrijgezel Isabella. Tijdens de date vraagt zij hem: "Jullie zijn niet getrouwd, toch?". Mitch reageert al snel dat dat niet het geval is. "Hele echtscheiding straks na het programma", lacht hij. Een uitspraak die bij Lisa toch wel in het verkeerde keelgat schiet. "Ik vond die laatste opmerking wel een beetje vreemd", reageert ze. "Ik vind het moeilijk."

Shanta en Joël

Als tweede krijgt Shanta beelden te zien van haar vriend Joël, die veel interesse lijkt te hebben in één van de nieuwe vrijgezelle dames: Danique. "Ik hou van de uitstraling die zij heeft", vertelt hij. En ook Danique's voorkeur gaat uit naar Joël. Op de beelden zijn de twee vaak samen te zien. Op een gegeven moment raakt Danique hem aan bij zijn schouder. En dat moment duurt te lang, vindt Shanta. "Ze zit wel heel veel aan hem. Dat hij dat toelaat vind ik gek", reageert ze. Al snel barst ze in tranen uit. "Ik herken hem niet echt, hierin. Ik vind het ook gewoon vies dat je zo makkelijk bent, eigenlijk."

Evie en Mike

Evie mag nu de eerste beelden van haar vriend Mike bekijken. Gelukkig voor Evie zijn het niet echt beelden om zich zorgen over te maken. Op de beelden is te zien dat Mike op date is met vrijgezel Olivia. Al snel heeft hij het met haar over kinderwensen. Een groot onderwerp, gezien Mike die wens nog niet heeft, maar zijn vriendin Evie wel. Monica Geuze vraagt wat Evie ervan vindt dat hij dit onderwerp bespreekt met een van de vrijgezellen. "Ik had gehoopt dat hij dit zou doen. Hij stelt zich echt open", reageert ze enthoustiast.

Mirjam en Lester

De laatste beelden zijn voor Mirjam. Waar ze vooral niet op hoopt, is dat Lester te aardig is voor andere vrouwen. Ze krijgt een beeld te zien waarop haar vriend samen met verleidster Samirah op date is. "Lester is wel een type waar ik op zou kunnen vallen", aldus Samirah. Al snel heeft Mirjam haar woordje klaar: "Nou, hij niet op jou, zeg ik alvast." Ze is blij met het eerste beeld, maar vindt vooral de keuze van Lester in de verleidsters gek. "Het verbaast me wel echt dat hij haar heeft gekozen", zegt ze lachend. Op de vraag waarom dat zo is, antwoordt ze: "ik vond haar echt de minst knappe van de villa." Op de terugweg naar de villa raakt Mirjam er maar niet over uitgepraat. "Ik voel me gewoon een beetje voor schut gezet dat hij haar kiest. Kijk hoe ik eruit zie en kijk hoe zij eruitziet."