Heftig: Temptation-Delphine vertelt over alle dingen die ze bij Bert heeft uitgehaald tijdens hun relatie

Celebs door Elsemieke

Ze leken aan het begin haast té normaal voor 'Temptation Island 2021, maar al snel verbaasde het Belgische koppel Delphine en Bert iedereen met hun niet-aflatende stroom aan pikante onthullingen. Zo verweet Delphine Bert ervan naar de hoeren te gaan, maar bleek ook al snel dat zij hem bespioneerde met camera's. In Temptation Thirstday van RUMAG vertelt Delphine alles wat ze allemaal uithaalde bij Bert om hem in de gaten te houden. "Ik legde steentjes voor zijn auto."

Lees ook: Aha: om déze reden was Aylin niet meer in beeld tijdens laatste aflevering van Temptation Island 2021

Temptation over alle dingen die ze bij Bert heeft uitgehaald tijdens hun relatie

The drama continues! Temptation Island 2021 mag dan afgelopen zijn, maar dat betekent nog niet dat de deelnemers al uitgesproken zijn. In de laatste aflevering van Temptation Thirstday doet Delphine een aantal spicy onthullingen. Als je dacht dat Bert flink de boel opfleurde met zijn bijzondere uitspraken over zijn inmiddels ex, dan heb je het mis. Delphine doet hier nog een schepje bovenop. 

Controleren met steentjes

Ze had natuurlijk een camera opgehangen om hem te bespioneren, waarmee ze zelfs kon zien dat Bert zich aan het bevredigen was - "waarom doe je dit elke dag?!" - maar there is more! Om te controleren of hij wel naar werk ging, legde ze steentjes voor de autobanden van Bert zijn auto. Als hij dan zei dat hij naar zijn werk was gegaan en de steentjes lagen er nog, wist Delphine dat hij had gelogen. “Hoe kan je nou wegrijden? Ik heb vanochtend nog een steentje onder je band gelegd. En die ligt er nu nog!” Gelukkig vindt Delphine zichzelf echt niet jaloers. Zelf vond ze haar redenen goed genoeg, want waarom zou je over je baan liegen? In de tien jaar dat Bert en Delphine samen waren heeft ze hem nog nooit naar zijn werk zien gaan. Ze gaat verder: "Het was niet om hem te controleren, ik wilde gewoon weten wat hij aan het doen was."

Gestolen hond

Als je dit al heftig vond, nou: there is more! Herinner je je nog het kleine hondje van Bert en Delphine? Dat schattige mini hondje van Bert en Delphine is volgens Bert van hem ontnomen. Maar Delphine legt in de video uit dat Fiona volgens haar verwaarloosd werd omdat Bert nooit meer thuis was. Toen het haar beurt was om met Fiona naar de speeltuin te gaan heeft ze haar niet meer teruggebracht. Ze vond dat ze meer recht had op het beestje dan Bert.