Aha: om déze reden was Aylin niet meer in beeld tijdens laatste aflevering van Temptation Island 2021

Celebs door Elsemieke

De laatste aflevering van Temptation Island 2021 zit erop en we weten nu wie er als single, als koppel of met een ander naar huis is gegaan. De meeste drama ontstond rondom Bert en Delphine, maar Efrain en Aylin konden er ook wat van. Die laatstgenoemde was zelfs niet in de laatste aflevering te zien en dat heeft een reden.

Lees ook: Joop heeft een relatie met andere Temptation-single!

Waarom was Aylin niet te zien in de laatste Temptation-aflevering?

In de laatste aflevering van Temptation Island 2021 was Aylin niet meer in beeld om haar zegje te doen en dus was Efrain in zijn eentje aan het woord. Efrain wilde haar een huwelijksaanzoek doen, maar het is nooit in beeld gebracht hoe dit is afgelopen tussen de twee. Dat riep bij de kijkers heel veel vraagtekens op en op sociale media klinkt het ook 'waar is Aylin?'. Maar nu is het eindelijk duidelijk waarom Aylin hier niet bij was. Op Instagram legt ze dit uit. "Ik krijg heel vaak de vraag waarom ik bij het laatste shot niet in beeld ben. Dat heeft meerdere redenen. Dingen die me zijn aangedaan wat niet door de beugel kan. Dit is tussen mij en het programma." Ze vertelt hierover op Instagram Stories. "Dingen die me zijn aangedaan wat niet door de beugel kan. Dit is tussen mij en het programma.' Wat er precies is gebeurd laat Aylin nog steeds in het midden. Liever focust ze zich op positievere dingen zodat ze snel weer zichzelf is. 'Ik ben heel dankbaar voor alle liefde die ik krijg."

Temptation Island 2021 Aylin zonder make-up

Dat Aylin gek is op makeuppen, komt waarschijnlijk door haar vroegere passie voor tekenen en schilderen vertelt gisteren op Instagram. "Ik schilderde en tekende altijd en misschien dat ik make-up zetten daarom zo leuk vind," schrijft ze op Instagram. Maar zoals we zien draagt ze dus niet elke dag make-up. In de zomer is het minder dan in de winter. Prachtig met en zonder make-up!

Lees ook: Temptation Islands Aylin deelt make-uploze foto

Foto: RTL