Catfish-presentator Nev is geschorst na beschuldigingen seksueel wangedrag

Celebs door Michelle Habets

Het MTV-programma Catfish staat vanaf vandaag weer in de spotlights, maar dat komt niet doordat ze een online liefde hebben ontmaskerd. Daarentegen is het dit keer Nev Schulman, een van de presentatoren van de show, die het nieuws heeft gehaald, omdat hij zich niet netjes zou hebben gedragen tijdens de opnames. Tenminste, als we Ayissha Morgan, een deelneemster uit het vierde seizoen, mogen geloven.

Lees ook: Glennis Grace doet mee aan America's Got Talent: 'Ik heb al auditie gedaan'

Hotelkamer

Volgens Ayissha zou Nev haar seksueel lastig gevallen hebben. Tijdens de opnames in 2015 zou hij haar hebben uitgenodigd in zijn hotelkamer. Ook zou hij haar hebben gevraagd om de seks die ze eerder met een vrouw had, nu na te doen met hem. Maar dat is niet het enige volgens de oud-deelneemster, want Nev zou haar gevraagd hebben om haar seksualiteit te heroverwegen. "Alles wat je kan zeggen om iemand zich extreem ongemakkelijk te laten voelen", vertelt ze in haar video. In dezelfde video spreekt ze de naam Nev niet uit, maar noemt ze hem 'Jack'. 

Nev is geschorst

MTV neemt de beschuldiging van Ayissha uiterst serieus en heeft Nev direct geschorst. Daarbij zijn de opnames voor het achtste seizoen momenteel stilgelegd. Nev ontkent alles en beweert dat het nooit is gebeurd. Nev: "Ik ben altijd transparant geweest over mijn acties en zou zeker mijn verantwoordelijkheid nemen. Maar dit is gewoon niet gebeurd", zegt hij in een verklaring.

Nev is getrouwd met Laura en samen hebben zij een dochtertje, Cleo. 

 

when you’re the designated driver...

Een bericht gedeeld door Nev Schulman (@nevschulman) op

Lees ook: Deze man zal Meghan Markle morgen naar het altaar brengen (en het is niet haar vader!)

Beeld: Brunopress