Deze man zal Meghan Markle morgen naar het altaar brengen (en het is niet haar vader!)

Celebs door Roos

Nog maar één nachtje slapen en dan zal het feestgedruis losbarsten rondom de bruiloft van het jaar: de royal wedding van prins Harry en Meghan Markle. Na enig rumoer rondom de komst van haar vader, zal hij uiteindelijk toch niet naar Windsor afreizen om de bruiloft van zijn dochter bij te wonen. De wereld reageerde in rep en roer, want wie moet haar nu naar het altaar brengen?

Meghan MarkleOfficieel statement van Kensington Palace

Degene die Meghan Markle naar het altaar zal brengen is niemand minder dan prins Charles, de vader van Harry. De aanstaande schoonvader van Meghan zal de rol op zich nemen, liet Kensington Palace in een officiële statement weten. Prins Charles is blij dat hij Meghan via deze weg welkom kan heten in de koninklijke familie.

Toch is de rol van prins Charles anders dan wanneer Meghans vader haar zelf had weggegeven. Aangezien Charles zijn schoondochter officieel niet kan weggeven, zal hij haar alleen maar naar het altaar begeleiden. 

Hartoperatie

Eerder werd al bekend dat de vader van Meghan niet aanwezig zal zijn bij de bruiloft vanwege een hartoperatie die helaas niet kon wachten tot na de bruiloft. Daarvoor werd al gespeculeerd dat Thomas Markle niet aanwezig zou zijn vanwege een eerder foto-schandaal met een paparazzi fotograaf.

Wil je niets missen van de royal wedding aanstaande zaterdag 19 mei? Bekijk de livestream hier.

Lees ook: Oh dear: Dit mag Meghan Markle straks allemaal niet meer 

Beeld: Brunopress