Lifestyle / Celebs
Celebs

Temptation Islands Aylin deelt make-uploze foto

In Temptation Island zien de kijkers deelnemer Aylin tiptop in de make-up. Mooi, maar sommige fans vragen zich ook af: wat schuilt eronder? Tijdens een Q&A op Instagram laat Aylin zich zonder make-up zien.

aylin zonder makeup

Lees ook: Jimi uit Temptation Island 2021 heeft een nieuwe vriendin

Aylin zonder make-up

Aylin en haar vriend Efrain deden mee met het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Voor de laatste aflevering deed Aylin een vragenrondje op Instagram Stories. Hierin vroeg een van haar volgers, waarom ze altijd zoveel make-up draagt. Niet alleen gaf ze hier een uitgebreid antwoord op, ook besloot ze meteen een foto erbij te voegen zónder make-up.

Glitters op gezicht

Dat Aylin gek is op makeuppen, komt waarschijnlijk door haar vroegere passie voor tekenen en schilderen vertelt ze. "Ik schilderde en tekende altijd en misschien dat ik make-up zetten daarom zo leuk vind," schrijft ze op Instagram. Maar zoals we zien draagt ze dus niet elke dag make-up. In de zomer is het minder dan in de winter. Mocht je nieuwsgierig zijn naar Aylin zonder make-up, zo ziet ze eruit au naturel. Prachtig met en zonder make-up!

temptation island aylin zonder make-up

Lees ook: Relatie van Koen en Deborah na Temptation Island toch gesneuveld

Beeld: RTL